EL Clasico, în afara terenului: Barca şi Real oferă 72 milioane de euro pentru Anthony Martial!

James Rodriguez nu mai e fericit la Madrid şi vrea să plece. Columbianul poate fi folosit de şefii Realului ca monedă de schimb pentru transferul lui Anthony Martial, de la Manchester United, pentru care spaniolii pun la bătaie o sumă astronomică: aproape 72 milioane de euro!! La atacantul lui Mourinho a poftit şi Barcelona - catalanii au înaintat şi ei aceeaşi sumă! 

Martial a sosit anul trecut la United de la Monaco într-o afacere care i-a costat pe englezi 43 de milioane de euro. Presa din Anglia scrie că Barcelona l-a vrut pe atacantul în vârstă de 21 de ani înainte ca acesta să ajungă pe "Old Trafford". Dar Real se bazează pe faptul că Jose Mourinho va accepta înţelegerea, în condiţiile în care portughezul şi-a manifestat interesul pentru James Rodriguez încă din această vară. În plus, Mourinho a rămas în relaţii foarte bune cu preşedintele Realului, Florentino Perez. Surpriza ar putea veni din Franţa, unde PSG şi-a manifestat public interesul pentru fostul atacant al lui Monaco.

Şi Chelsea îl vrea pe atacantul columbian, dar spaniolii preferă să-l dea pe Rodriguez la schimb pentru un alt jucător. Iar Martial este varianta ideală pentru şefii Realului. Francezul a marcat 25 de goluri până acum pentru Manchester United în toate competiţiile şi e nelipsit în ultima vreme din naţionala ţării sale.

 

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi