Unibet a primit 3 premii la gala de premiere EGR 2016

Londra a găzduit recent gala de premiere EGR 2016. În cadrul ei au fost acordate distincţii operatorilor de jocuri de noroc online care s-au remarcat în anul 2016 prin activitatea lor internaţională, pe pieţele reglementate pe care activează, printre care şi România. În fiecare an premiile EGR sunt aşteptate cu mare interes de către reprezentanţii din industria jocurilor de noroc, deoarece reprezintă unele dintre cele mai prestigioase aprecieri oficiale din acest domeniu.

Evenimentul organizat la Artillery Garden a reunit cele mai importante branduri din tot ceea ce înseamnă jocuri de noroc la distanţă: pariuri sportive online, poker online şi jocuri de casino online. Mai multe companii au primit premii, însă "vedeta" serii a fost brandul Unibet, parte a companiei Kindred Group PLC, noul nume al Unibet Group.

Cei de la Unibet au reuşit să se remarce la 3 categorii. În primul rând au câştigat premiul pentru "Operatorul Anului 2016", cel mai important trofeu. Celelalte 2 premii primite de Unibet au fost cele pentru "Cea mai bună activitate de responsabilitate socială şi "Cea mai bună campanie de marketing". Astfel, au fost recompensate atât eforturile cu privire la jocul responsabil, cât şi campania "Norocul nu este o coincidenţă", care s-a bucurat de succes la nivel international.

Este o confirmare a muncii intense pe care echipa noastră o realizează focusându-se pe interesul clienţilor şi oferindu-le acestora cea mai bună experienţă posibilă
- Henrik Tjärnström, CEO al companiei Kindred Group, noul nume al Unibet Group.

Grupul Kindred, deţinătorul mărcii Unibet, este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online din lume, cu peste 15 milioane de jucători în 100 de ţări. Compania are aproape 20 de ani de activitate, fiind fondată în anul 1997 de Anders Ström. Actuala Kindred Group PLC este listată la bursă, pe Nasdaq Stockholm, începând din 2004.

Dă click aici pentru a paria la Operatorului Anului 2016 şi vei primi un prim pariu fără risc până la 250 RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi