1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Rednic atacă piața franceză: un atacant și un mijlocaș

Rednic atacă piața franceză: un atacant și un mijlocaș

Caramavrov
Caramavrov

2021-10-06 19:28:08

image Rednic atacă piața franceză: un atacant și un mijlocaș

Dinamo încearcă primele transferuri din noua „eră Rednic”. Atacantul Salif Cisse și mijlocașul Michel Espinosa se antrenează cu „roș-albii”. UTA Arad și-a întărit defensiva cu un fundaș central, Constantin Dima. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Salif Cisse (atacant francez, 29 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la Dinamo în probe, ultima dată evoluând la Botev Plovdiv. A marcat 4 goluri în 20 de partide jucate pentru echipa bulgară, fiind un jucător de profilul lui Harlem Gnohere.

Cisse s-a format la academia lui Le Mans și nu a reușit să prindă un contract la o echipă mai importantă, având în CV doar cluburi precum Lucon, Athletico Marseille, Tsarsko Selo, Granville sau Belfort.

Michel Espinosa (mijlocaș defensiv francez, 28 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit în probe la Dinamo tot de la Botev Plovdiv. Jucătorul cu origini cameruneze are două selecții în naționala U18 a Franței și a mai evoluat în ligile inferioare din Hexagon (Trelissac FC, Clermont Foot, Stade Lavellois, Lyon Duchere), plus în Croația, la Istra. Espinosa impresionează prin statură, având 1.90 m înălțime.

Constantin Dima (fundaș central, 22 de ani, cotă de piață 600.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la UTA din postura de jucător liber de contract. Ultima dată a fost legitimat la Desna, în prima ligă ucraineană, dar contractul i-a expirat la finalul lunii iunie și nu a mai fost prelungit.

În România, Dima a mai evoluat pentru Dinamo, Metalul Reșița, Sepsi Sf. Gheorghe, Viitorul Constanța și Astra Giurgiu, fiind format la academia din „Ștefan cel Mare”. Are o selecție la naționala de tineret, iar în 2020, pe când îmbrăca tricoul Astrei, era cotat la 700.000 de euro.

„În pofida ofertelor pe care le-am avut din străinătate, am ales UTA, un club mare, de tradiție, cu fani extraordinari, cu un stadion absolut superb. A contat foarte mult că știu staff-ul tehnic, îl apreciez și chiar am fost foarte încântat să lucrez cu ei. Eu m-am antrenat cu doi preparatori, unul pe parte fizică și unul în sala de forță. Clar nu sunt la nivelul pe care mi l-aș dori, nu m-am pregătit constant cu o echipă, iar asta contează. În cel mai scurt timp, cu o pregătire bună, o să pot să joc. Voi intra în momentul în care domnul Balint consideră că sunt pregătit”, a declarat fundașul pentru uta-arad.ro.

La rândul său, antrenorul Laszlo Balint a spus că apreciază polivațența noului jucător: „Când s-a ivit această oportunitate de a-l semna pe Constantin Dima, n-am ezitat, pentru că este un jucător tânăr, de picior stâng, polivalent, care poate evolua fundaș central, fundaș stânga și chiar mijlocaș la închidere”.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+25.84
Câștigate
8
Pierdute
2
2
Marius Huțu
+21.85
Câștigate
8
Pierdute
3
3
Baicu Marius
+20
Câștigate
2
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX