1. Home »
  2. Transferuri »
  3. UTA a transferat cinci africani de perspectivă

UTA a transferat cinci africani de perspectivă

Caramavrov
Caramavrov

2023-04-23 21:44:15

image UTA a transferat cinci africani de perspectivă

UTA a copiat modelul celor de la CFR Cluj și a adus la pachet cinci tineri fotbaliști africani, care ar putea fi promovați la prima echipă din sezonul următor. Sunt doi fundași, doi mijlocași și un atacant din Ghana și din Nigeria.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Fred Nii Nortey (fundaș stânga ghanez, 21 de ani, cotă de piață 25.000 de euro pe transfermarkt.com) a făcut junioratul la Karela United, de unde s-a transferat în iulie 2020 la Emmanuel City. Este un bun executant al loviturilor libere.

Emmanuel Dogbey (atacant ghanez, 19 ani, cotă de piață 10.000 de euro) a venit la UTA de la aceeași echipă ghaneză, Emmanuel City. Înalt de 1.88 m., Dogbey se simte cel mai bine în postură de vârf împins, dar poate juca și pe benzi.

Daniel Bruce Nortey (mijlocaș ofensiv, 19 ani) a fost adus tot de la Emmanuel City. Potrivit site-ului oficial al acestui club, este considerat unul dintre cel cei mai promițători mijlocași ghanezi, având viteză, un control foarte bun al balonului și mult calm, indiferent de situație. 

Blessing Kwame Boateng (atacant ghanez, 21 de ani) a venit la clubul arădean de la Emmanuel City. Este apreciat pentru capacitatea de efort și forța fizică.

Pe lângă cei patru, tot la echipa secundă la „Bătrânei Doamne” a ajuns și Shiaondo Ava Lumun (mijlocaș defensiv nigerian, 20 de ani). „Eu i-am văzut pe viu și pot spune că sunt fotbaliști talentați, de viitor, cu dorință de a-și demonstra calitățile și în fotbalul european”, a declarat impresarul Cristian Hossu, cel care i-a adus pe cei cinci africani.

Anul trecut, UTA l-a adus pe Joseph Godwin (19 ani, cotă de piață 25.000 de euro), pe care l-a împrumutat la Gloria Buzău. În acest sezon, nigerianul a adunat 12 minute în Cupa României (pentru UTA), 35 de minute în Liga 2-a (pentru FC Buzău) și 20 de minute în SuperLigă (pentru UTA), fără să înscrie vreun gol. Nu a jucat niciun meci în Play-off-ul ligii secunde pentru buzoieni.

Credit foto: sport.ro

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+101.36
Câștigate
28
Pierdute
13
2
Ionuţ Angheluţă
+65.7
Câștigate
15
Pierdute
5
3
Gabriel Morariu
+29.38
Câștigate
17
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX