1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Universitatea Craiova i-a luat fața lui FCSB: câștigă bani dintr-un transfer

Universitatea Craiova i-a luat fața lui FCSB: câștigă bani dintr-un transfer

victorpartan
victorpartan

2020-08-11 12:23:56

image Universitatea Craiova i-a luat fața lui FCSB: câștigă bani dintr-un transfer

Universitatea Craiova l-a cedat pe mijlocașul ofensiv Gustavo Vagenin, sub formă de împrumut, la Ajman Club, din Emiratele Arabe Unite. Clubul din Bănie va primi 400.000 de euro în urma mutării și pot primi încă un milion de euro dacă arabii vor decide să îl transfere definitiv pe brazilian la finalul sezonului următor. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un super pachet de bun venit!

„Gustavo a fost împrumutat în Emiratele Arabe Unite pentru o perioadă de un an, cu opțiune de cumpărare. Îi dorim mult succes în noua aventură la echipa Ajman Club”, au confirmat oficialii grupării oltene. Astfel, Universitatea devine primul club din Liga I care primește bani dintr-un transfer în această perioadă de mercato și îi ia fața lui FCSB, club care are ca obiectiv prioritar declarat să câștige bani prin vânzarea de jucători.

„Este momentul pentru o nouă provocare în cariera mea. În Craiova am prieteni și o relație excelentă cu toți fanii, așa că e greu să plec de aici. De când am ajuns la Craiova, în 2016, m-am luptat pentru trofee, am câștigat Cupa și am fost mereu uniți. Hai, Craiova”, a scris Gustavo pe rețelele de socializare. În vârstă de 28 de ani, sud-americanul a evoluat doar 67 de minute pentru Universitatea, în Play-off-ului sezonului 2019-2020.

El a revenit la Universitatea la începutul anului 2020, după două sezoane petrecute în China, Liaoning Hongyun, pentru care a marcat 11 goluri.

La capitolul veniri, craiovenii nu au perfectat niciun transfer până în prezent. Presa locală a scris despre interesul pentru Alexandru Tudorie (atacant) și pentru Paul Papp (fundaș central), ambii liberi de contract. Cele două transferuri erau date ca și realizate, dar jucătorii încă nu au semnat. 

Lotul Universității a plecat în cantonamentul din Austria, unde va va rămâne până în apropierea datei de 22 august, când va începe sezonul 2020-2021 al Ligii I. Din delegație nu face parte antrenorul Cristiano Bergodi, aflat în izolare după ce s-a infectat cu noul coronavirus.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX