1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Universitatea Craiova și-a luat portar de națională

Universitatea Craiova și-a luat portar de națională

Caramavrov
Caramavrov

2021-04-29 00:14:01

image Universitatea Craiova și-a luat portar de națională

Universitatea Craiova și-a asigurat serviciile lui David Lazar (foto), unul dintre candidații pentru postul de goalkeeper al echipei naționale. Potrivit presei sportive, Astra va primi 200.000 de euro în schimbul portarului. „Știința” poate fi interesată și de transferul lui Andreias Calcan, mijlocaș ofensiv dat afară de Poli Iași.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

David Lazar (29 de ani, cotă de piață 1 milion de euro potrivit transfermarkt.com) a făcut pasul spre fotbalul mare la Voința Sibiu, de unde a ajuns la Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii l-au împrumutat în 2014 la FC Botoșani. S-a întors la Pandurii după un sezon, apoi a avut o experiență de numai patru luni în Danemarca, la Vejle BK. 

Este cea mai bună perioadă din carieră pentru Lazar, care a apărat buturile naționalei în meciul cu Belarus (5-3), din 11 noiembrie 2020. El a cerut să fie lăsat să plece de la Astra din cauza problemelor financiare care persistă la clubul giurgiuvean. La Universitatea Craiova nu are locul de titular asigurat, pentru că Marko Pigliacelli este apreciat de antrenorul grec al „oltenilor”.

O altă țintă pentru „Știința” poate fi Andreias Calcan (mijlocaș ofensiv, 27 de ani, cotă de piață 400.000 de euro). Acesta a fost exclus din lotul lui Poli Iași după un conflict cu tehnicianul Nicolo Napoli, apoi și-a reziliat contractul cu gruparea ieșeană. Într-o situație similară este și Andrei Cristea, dar e puțin probabil ca atacantul să-și mai căute echipă, având în vedere că are 36 de ani și că deja a făcut deja primii pași în cariera de antrenor.

Revenind la Calcan, trebuie spus că el are în palmares o Cupă și o Supercupă ale României, ambele trofee fiind cucerite cu Viitorul Constanța. În perioada în care a evoluat pentru dobrogeni (ianuarie 2019 - ianuarie 2020) a avut și cea mai mare valoare de piață, 550.000 de euro.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX