1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Universitatea Craiova a transferat un internațional finlandez

Universitatea Craiova a transferat un internațional finlandez

Caramavrov
Caramavrov

2023-12-29 20:49:01

image Universitatea Craiova a transferat un internațional finlandez

Universitatea Craiova a anunțat achiziționarea internaționalului finlandez Pyry Soiri (foto). Oltenii se vor despărți de Borța. La rândul ei, Rapid a oficializat transferul lui Krasniqi și a ajuns la trei kosovari în lot, toți cu profil ofensiv.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Pyry Soiri (fundaș dreapta finlandez, 29 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) a venit la Universitatea Craiova de la HJK Helsinki. Apărătorul care are și cetățenie namibiană a fost selecționat de 43 de ori în naționala Finlandei, pentru care a marcat 7 goluri. A mai jucat în Belarus (la Soligorsk), în Austria (la Admira Wacker) și în Danemarca (la Esbjerg).

Pentru HJK Helsinki a evoluat în 69 de meciuri, marcând 4 goluri și furnizând 4 assist-uri. Cei care l-au urmărit sunt de părere că va intra direct titular pe postul pe care în prima parte a campionatului a jucat Ștefan Vlădoiu. Un alt fundaș dreapta, Florin Borța (24 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) va pleca de la Universitatea, după cum a anunțat finanțatorul Mihai Rotaru.

Thalisson Kelven (fundaș central brazilian, 25 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit la "U" Cluj de la Mirassol-SP (Brazilia 2). Sezonul trecut, noul apărător al „șepcilor roșii” a jucat 27 de meciuri în liga secundă din Brazilia, în care a înscris 3 goluri și a pasat decisiv o dată. 

Ermal Krasniqi (mijlocaș ofensiv kosovar, 25 de ani, cotă de piață 1,2 milioane de euro) a fost prezentat oficial la Rapid, împreună cu Borisav Burmaz (atacant sârb, 22 de ani, cotă de piață 1,6 milioane de euro). Astfel, giuleștenii au trei fotbaliști din Kosovo în lot: Krasniqi, Hasani și Rrahmani. Cei trei ar putea chiar să formeze trioul ofensiv când Rrahmani va reveni după accidentare. La capitolul plecări, s-a oficializat despărțirea de Borja Valle (mijlocaș central spaniol, 31 de ani, cotă de piață 550.000 de euro).

Dinamo are nevoie de o campanie de transferuri solidă pentru a evita retrogradarea. „Câinii” negociază aducerea lui Ronaldo Deaconu (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, cotă de piață 450.000 de euro), de la Korona Kielce (Polonia). 

Junior Pius (fundaș central nigerian, 28 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) va pleca de la FC Botoșani în Belgia, pentru 200.000 de euro, potrivit gsp.

Ivaylo Markov (fundaș central bulgar, 26 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) și-a reziliat contractul cu UTA.

Credit foto: facebook.com/GruppoMaxima

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX