1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Ultimele transferuri înainte de startul Superligii: un congolez și un albanez la CFR Cluj

Ultimele transferuri înainte de startul Superligii: un congolez și un albanez la CFR Cluj

Caramavrov
Caramavrov

2023-07-12 17:22:30

image Ultimele transferuri înainte de startul Superligii: un congolez și un albanez la CFR Cluj

CFR Cluj a anunțat oficial despărțirea de Nana Boateng și a adus un mijlocaș central congolez, pe Durel Avounou (foto). A fost al doilea transfer al zilei de ieri, după albanezul Arlind Ajeti. FC Hermannstadt a făcut o afacere bună cu un mijlocaș german.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Durel Avounou (mijlocaș central congolez, 25 de ani, cotă de piață 600.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la Umraniyespor (Turcia), liber de contract. Cel care ar trebui să îi ia locul lui Boateng în echipa antrenată acum de Andrea Mandorlini are 23 de selecții în naționala țării sale. Înainte de a ajunge în Turcia, a jucat în Franța, la Caen, Orleans și Le Mans. Pentru Umraniyespor a bifat 27 de prezență, a înscris 5 goluri și dat două pase decisive.

Arlind Ajeti (fundaș central albanez, 29 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la Pordenone (Italia 3). Născut în Elveția, el a jucat pentru reprezentativele de juniori și de tineret ale acestei țări, de la U15 la U21. La nivel de seniori, are 21 de meciuri (1 gol marcat) pentru Albania. Ajeti a semnat pe doi ani cu fosta campioană. Sezonul trecut, a evoluat în 33 de meciuri și a înscris 6 goluri în liga a treia italiană.

Vesel Limaj (mijlocaș german, 26 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a plecat de la FC Hermannstadt la FK Ballkani. Potrivit gsp.ro, sibienii au primit 200.000 de euro în contul transferului. Ei îl aduseseră pe Limaj în iarnă, liber de contract, și îl folosiseră în 16 partidei (15 în campionat și una în Cupă).

Jayson Halman (mijlocaș ofensiv olandez, 25 de ani) a venit la FC Botoșani de la Noordwijk (Olanda 3), semnând primul său contract profesionist. Până acum, a evoluat numai în eșaloanele inferioare din Țările de Jos. Are 4 selecții în naționala Arubei. 

Credit foto: facebook.com/cfr1907

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX