1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Un alt transfer surprinzător pe axa CFR - U Cluj

Un alt transfer surprinzător pe axa CFR - U Cluj

Caramavrov
Caramavrov

2023-06-19 22:40:52

image Un alt transfer surprinzător pe axa CFR - U Cluj

Echipele din SuperLiga României cresc ritmul în perioada de mercato. De la zi la zi, se înregistrează tot mai multe veniri și plecări. Cel mai sonor transfer din ultima săptămână a fost trecerea lui Mihai Bordeianu (foto, la minge) de la CFR Cluj la „rivala” U Cluj. Iată ce alte transferuri plecări și veniri au mai fost in ultima vreme.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Mihai Bordeianu (mijlocaș defensiv, 31 de ani, cotă de piață 750.000 de euro) a venit la U Cluj de la concitadina CFR Cluj, unde intrase în dizgrație pentru că a apelat la comisiile FRF pentru recuperarea salariilor restante. Bordeianu a câștigat cinci titluri de campion și două cupe ale României în tricoul „vișiniu”.

Radoslav Dimitrov (fundaș dreapta bulgar, 34 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la U Cluj de la Sepsi Sf. Gheorghe. Fundașul lateral are în palmares trei cupe ale României (două cu Sepsi și una cu Universitatea Craiova), plus o Supercupă alături de covăsneni.

Denis Dumitrașcu (mijlocaș stânga, 28 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) a venit la UTA Arad de la Chindia Târgoviște

Cătălin Carp (mijlocaș defensiv moldovean, 29 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la UTA Arad de la Ufa (Rusia). Este câștigător al campionatului României cu Viitorul și al Cupei Ligii cu FCSB.

Damien Dussaut (fundaș dreapta francez, 28 de ani, cotă de piață 100.000 de euro) s-a întors la Farul Constanța după despărțirea de Rapid. El are în CV o cupă a Belgiei, câștigată pe când juca pentru Standard Liege.

Dumitru Celeadnic (portar moldovean, 31 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Poli Iași de la Sheriff Tiraspol, în tricoul căreia a câștigat patru campionate și trei cupe ale Moldovei. 

Guilherme Garutti (fundaș central brazilian, 29 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Petrolul Ploiești de la CS Mioveni.

Lukas Zima (portar ceh, 29 de an, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Petrolul Ploiești de la Venlo (Olanda 2). Din 2011 în 2021, a jucat în Italia, la Genoa U19, Genoa, Reggiana, Unione Venezia, Mantova, Perugia și Livorno. 

Dinu Moldovan (portar, 33 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la Sepsi Sf. Gheorghe de la Chindia Târgoviște.

Aurelian Păun (portar, 22 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) a venit la Oțelul Galați de la Universitatea Cluj.  

Daniel Celea (27 de ani, fundaș central, cotă de piață 600.000 de euro) a venit la Oțelul Galați de la Chindia Târgoviște

Ștefan Bodișteanu (20 de ani, mijlocaș, cotă de piață 75.000 de euro) a venit la Oțelul Galați de la Farul Constanța. Sezonul trecut a fost împrumutat la CSA Steaua. 

Sergiu Hanca (mijlocaș ofensiv, 31 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) s-a despărțit de Universitatea Craiova după numai 9 partide în care a evoluat în acest sezon al Superligii.

Bogdan Vătăjelu (fundaș stânga, 30 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) a plecat de la Universitatea Craiova și se spune că ar fi dorit de FCSB, Rapid, U Cluj și Sepsi. 

Jeremy Huyghebaert (fundaș stânga belgian, 34 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a plecat de la FCU Craiova, bifând 100 de prezențe în tricoul echipei patronate de Adrian Mititelu.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX