1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Un algerian, un belgian și un portughez la FC Voluntari

Un algerian, un belgian și un portughez la FC Voluntari

Caramavrov
Caramavrov

2021-02-04 11:26:32

image Un algerian, un belgian și un portughez la FC Voluntari

FC Voluntari i-a adus pe Mourad Satli (foto), Martin Remacle și Helder Tavares. Ilfovenii au semnat șapte jucători până acum, în această perioadă de mercato.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Mourad Satli (fundaș central algarian, 31 de ani, cotă de piață 300.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a mai evoluat în Liga I la Petrolul Ploiești, în sezonul 2014-2015. Pe atunci era cotat la 1 milion de euro. A venit la FC Voluntari de la SC Muaither (Qatar), iar în trecut a mai fost legitimat la Umm Salal (Qatar), Red Star (Franța, Liga a 3-a), Hussein Dey (Algeria), Mechelen, Charleroi, Boussu Dour (Belgia) și Strasbourg (jucând numai la echipa secundă).

Martin Remacle (mijlocaș central belgian, 23 de ani, cotă de piață 125.000 de euro) a fost internațional U19 al Belgiei, marcând un gol pentru această națională din două selecții. A venit de la Pandurii Târgu Jiu, acolo unde a impresionat în multe rânduri. A înscris de patru ori în acest sezon pentru gorjeni. Este un jucător promițător. În mod normal, ar trebui să se impună în echipa de start a ilfovenilor.

Remacle s-a format la academia lui Standard Liege și a mai evoluat pentru echipa de tineret a lui AC Torino, înainte de a face trecerea în Cipru, la Agia Napa.

Helder Tavares (mijlocaș central portughez, 31 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) are origini din Insulele Capului Verde. De altfel, a și evoluat de 12 ori pentru această națională, considerând că nu are șanse să prindă lotul reprezentativei Portugaliei. Ultima dată a evoluat pentru Giresunspor (Turcia). În CV-ul său mai sunt trecute Oțelul Galați (2014-2015), Tojal, Pnhalnovense, Beira-Mar, Tondela (Portugalia), Altay (Turcia). 

În total, FC Voluntari a făcut 7 transferuri în această perioadă de mercato. Pe lângă cei de mai sus, au venit Lukas Droppa (mijlocaș defensiv ceh, 31 de ani), Marius Briceg (fundaș stânga/central, 28 de ani), Viktor Angelov (atacant macedonean, 26 de ani) și Antoni Ivanov (mijlocaș central bulgar, 25 de ani). Au plecat Eric, Adrian Popa, Pablo de Lucas, Puel, Kocic, Grădinaru.

Credit foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX