1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Trei transferuri într-o zi pentru Universitatea Craiova

Trei transferuri într-o zi pentru Universitatea Craiova

Caramavrov
Caramavrov

2020-08-12 16:04:36

image Trei transferuri într-o zi pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a făcut trei achiziții înaintea plecării în cantonamentul din Austria. Am scris aici despre interesul vicecampioanei pentru Paul Papp și Alexandru Tudorie. Cei doi jucători au semnat contractele cu gruparea din Bănie. Al treilea transfer este Marius Constantin.

 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un super pachet de bun venit!

Foto: Răzvan Păsărică / sportpictures.eu

Alexandru Tudorie (atacant, 24 de ani) a venit sub formă de împrumut de la FC Voluntari. Durata înțelegerii este de un an, după care oltenii pot opta să îl cumpere definitiv pe vârful care a mai jucat pentru Oțelul, FCSB și Arsenal Tula. Tudorie este un fotbalist cu fizic impunător (1.90 m înălțime), cu execuții tehnice, dar îi va fi greu să se impună în fața lui Koljic, concurentul său pe post.

Paul Papp (fundaș central, 30 de ani) a venit din postură de jucător liber de contract, semnând o înțelegere pe 3 ani. Ultimul club pentru care a evoluat a fost Sivasspor, în Turcia. De-a lungul carierei, a mai jucat pentru FC Vaslui, Chievo Verona, Astra Giurgiu, FCSB, FC Will, Kardemir Karabukspor.

Papp poate fi titular, în contextul plăcării lui Cosic. Este un fundaș cu experiență și mobilitate destul de bună. Apare bine în fața porții adverse, la fazele fixe.

Marius Constantin (fundaș central, 35 de ani) s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș și a semnat pe un an, cu opțiune de prelungire. Apărătorul a evoluat pentru Rapid, în perioada 2008-2011, apoi a mai fost legitimat la FC Vaslui, FCM Târgu Mureș, Jiangsu Suning și Viitorul Constanța.

Marius Constantin se remarcă prin personalitatea puternică, dar și prin forța fizică. A fost al doilea marcator al medieșenilor sezonul trecut, cu 8 reușite.

Lotul de jucători care a făcut deplasarea în Austria

Portari: Mirko Pigliacelli, Andrei Marinescu, Laurențiu Popescu.

Fundași: Stephane Acka, Marius Constantin, Mihai Bălașa, Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu, Ionuț Mitran, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu.

Mijlocași: Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău, Marian Danciu, Dan Nistor, Vasile Constantin, Antoni Ivanov.

Atacanți: Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă, Ștefan Baiaram, Andrei Ivan, Elvir Koljic și Alexandru Tudorie.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX