1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Trei transferuri importante pentru Rapid București

Trei transferuri importante pentru Rapid București

Caramavrov
Caramavrov

2021-07-02 10:21:23

image Trei transferuri importante pentru Rapid București

Rapid a făcut primele trei transferuri importante din această vară. Dragoș Grigore (foto), Ljuban Crepulja și Nicolae Carnat au semnat cu giuleștenii. Sunt negocieri avansate cu Cristi Săpunaru și Junior Morais.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Dragoș Grigore (fundaș central, 34 de ani, cotă de piață 100.000 de euro potrivit transfermarkt.com) și-a încheiat contractul cu Ludogoreț Razgrad și a ales să vină la Rapid, deși era dorit insistent de Dinamo. Apărătorul are 38 de selecții la echipa națională și a câștigat până acum trei titluri de campion al Bulgariei (cu Ludogoreț), o Cupă și o Supercupă ale României (cu Dinamo).

„Sunt fericit că am reușit să semnez cu Rapid, este un club mare, cu tradiție și cu niște fani superbi. Îmi doresc să avem rezultate bune și să îi facem fericiți pe toți cei care iubesc această echipă”, a declarat Grigore.

Ljuban Crepulja (mijlocaș central croat, 27 de ani, cotă de piață 750.000 de euro) a venit de la Astra Giurgiu. Are două selecții în naționala U20 a țării sale și două titluri de campion (în Croația cu Dragovoljac și în Bosnia-Herțegovina cu FK Sarajevo), plus o Cupă a Bosniei-Herțegovina (cu FK Sarajevo). 

Nicolae Carnat (mijlocaș ofensiv, 23 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) a venit de la CFR Cluj. Are în palmares un titlu de campion și o Supercupă a României în tricoul echipei din Gruia. A evoluat în 10 meciuri pentru CFR în sezonul anterior.

Până acum, Rapid i-a mai adus pe Alexandru Albu (mijlocaș defensiv, 27 de ani) și pe Claudiu Belu-Iordache (fundaș dreapta, 27 de ani). Este dată ca sigură venirea lui Cristian Săpunaru (fundaș central, 37 de ani), care s-a despărțit de Kayserispor. De asemenea, poate semna și Junior Morais (fundaș stânga brazilian, 34 de ani), fost la FCSB.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX