1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Trei transferuri importante pentru FCSB

Trei transferuri importante pentru FCSB

Caramavrov
Caramavrov

2022-08-04 23:34:03

image Trei transferuri importante pentru FCSB

Într-o singură zi, FCSB i-a transferat pe Eduard Radaslavescu (foto), Radu Boboc și Marco Dulca. Pe de altă parte, pleacă Ivan Mamut. CFR Cluj l-a adus pe atacantul Cephas Malele, care a fost la FC Argeș.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Eduard Radaslavescu (mijlocaș central, 18 ani, cotă de piață 500.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FCSB de la Farul Constanța. Până acum a jucat pentru naționalele U19 (două selecții/1 gol marcat) și U20 (3 selecții/2 goluri). Potrivit digisport.ro, Gheorghe Hagi va primi un milion de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer. Sezonul trecut, Radaslavescu a jucat în 24 de meciuri pentru Farul, marcând un gol.

Radu Boboc (fundaș dreapta, 23 de ani, cotă de piață 1,3 milioane de euro) a venit la FCSB de la Farul Constanța. A participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, evoluând contra Mexicului (0-1) și Australiei (1-0). Are și 13 selecții în selecționata U21, pentru care a jucat atât ca fundaș dreapta, cât și va fundaș stânga. Boboc are în palmares o Cupă a României, cucerită cu Viitorul.  

Marco Dulca (mijlocaș defensiv, 23 de ani, cotă de piață 900.000 de euro) a venit la FCSB de la Chindia Târgoviște. Ca și Boboc, a făcut parte din naționala olimpică a României la Tokyo și este fost internațional U21 (7 selecții). Gigi Becali i-a plătit clauza de reziliere de 250.000 de euro, deturnându-l din drumul spre Germania. Potrivit finanțatorului celor de la FCSB, Dulca urma să semneze cu Hoffenheim și să ajungă în Portugalia, sub formă de împrumut.

Ivan Mamut (atacant croat, 25 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) pleacă de la FCSB, după cum a anunțat Mihai Stoica. Vârful a fost criticat de Gigi Becali după înfrângerea în fața Rapidului (0-2): „Am avut încredere în Mamut, dar când l-am băgat am văzut că se lovește mingea de el și că vin toate echipele pe contraatac. Nu poate să facă nici măcar o preluare”.

Cephas Malele (atacant elvețian, 28 de ani, cotă de piață 1 milion de euro) a venit la CFR Cluj de la Al-Tai (Arabia Saudită). A mai jucat în Liga I la FC Argeș, pentru care a marcat 18 goluri în sezonul 2020-2021. La arabi a înscris 4 goluri din 17 meciuri.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX