1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Transferuri pentru CFR Cluj, Rapid, FC U Craiova, UTA Arad și FC Botoșani

Transferuri pentru CFR Cluj, Rapid, FC U Craiova, UTA Arad și FC Botoșani

Caramavrov
Caramavrov

2021-06-20 14:23:40

image Transferuri pentru CFR Cluj, Rapid, FC U Craiova, UTA Arad și FC Botoșani

Echipele din Liga I și-au reluat pregătirile și au intensificat negocierile pentru transferurile dorite. CFR Cluj, Rapid București, FC U Craiova, UTA Arad și FC Botoșani au adus jucători în ultimele zile.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Daniel Graovac (foto, fundaș central croat, 27 de ani, cotă de piață 750.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la CFR Cluj de la Astra Giurgiu. Sezonul trecut a fost unul dintre cei mai apreciați apărători centrali din Liga I.

Alexandru Albu (fundaș central/mijlocaș defensiv, 27 de ani, cotă de piață 750.000 de euro) a venit la Rapid București de la UTA Arad. Jucătorul născut în Capitală are în prezent cea mai bună cotă de piață din carieră.

Claudiu Belu Iordache (fundaș dreapta, 27 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) a venit la Rapid București de la FC Hermannstadt. Este fost internațional de tineret, jucând 4 meciuri pentru România U21.

Mamadou Bagayoko (fundaș dreapta ivorian, 31 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la FC U Craiova de la KV Mechelen. Are 16 selecții pentru naționala Coastei de Fildeș și a cucerit Cupa Belgiei cu Mechelen, de trei ori campionatul Sloveniei și o Cupă a Sloveniei, cu Slovan Bratislava.

Pedro Machado (fundaș central portughez, 24 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la FC U Craiova de la UD Oliveirense. Până acum, a evoluat doar în țara natală.

Samuel Asamoah (mijlocaș central ghanez, 27 de ani, cotă de piață 700.000 de euro) a venit la FC U Craiova de la Sint-Truiden, din Belgia. Poate evolua pe mai multe poziții în axul central, de la mijlocaș defensiv la mijlocaș în spatele vârfului.

Marko Vukcevic (fundaș stânga muntenegrean, 28 de ani, cotă de piață 225.000 de euro) a venit la UTA Arad de la FK Podgorica și are o selecție pentru naționala țării sale. În sezonul 2015-2016, a câștigat campionatul Sloveniei cu Olimpija Ljubljana.

Andrei Dragu (fundaș stânga, 21 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la Viitorul Târgu Jiu. Este unul dintre jucătorii de perspectivă din fotbalul românesc.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX