1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Transferuri importante în Superligă: Băluță și Mitriță. Mișcări de trupe la Rapid

Transferuri importante în Superligă: Băluță și Mitriță. Mișcări de trupe la Rapid

Caramavrov
Caramavrov

2023-06-14 18:53:43

image Transferuri importante în Superligă: Băluță și Mitriță. Mișcări de trupe la Rapid

Alexandru Băluță (foto) și Alexandru Mitriță s-au întors în România, primul la FCSB, iar al doilea la Universitatea Craiova. Rapid a adus un fundaș central și s-a despărțit de trei jucători, iar "U" Cluj a împrumutat un mijlocaș defensiv.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Alexandru Băluță (mijlocaș ofensiv, 29 de ani, cotă de piață 700.000 de euro) a venit la FCSB de la Akademia Puskas (Ungaria). După Cupa României cucerită în tricoul Universității Craiova, fotbalistul cu 6 selecții și un gol pentru națională a mers Slavia Praga, alături de care a câștigat două campionate și o Cupă ale Cehiei.

Pentru Akademia Puskas a jucat 83 de meciuri, în care a marcat 15 goluri și a pasat decisiv de 13 ori. Potrivit sport.ro, Băluță a primit 100.000 la semnătură și va avea un salariu lunar de 20.000 de euro la FCSB. 

Alexandru Mitriță (mijlocaș ofensiv, 28 de ani, cotă de piață 2,5 milioane de euro) a revenit la Universitatea Craiova după ce și-a reziliat contractul cu New York City FC (SUA). El a fost prezentat în piața din Craiova, în fața a peste 1.000 de fani, după ce a semnat un contract pe trei sezoane. Mitriță are 16 selecții și 3 goluri pentru prima reprezentativă și a câștigat Cupa României cu Universitatea în 2018.

Iulian Cristea (fundaș central, 28 de ani, cotă de piață 1,3 milioane de euro) a semnat cu Rapid după despărțirea de FCSB. Noul apărător al giuleștenilor a fost convocat de patru ori la echipa națională și are în palmares Cupa României, cucerită cu FCSB.

Kevin Luckassen (atacant olandez, 29 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) și-a reziliat contractul cu Rapid. El nu a reușit să se impună în prima echipă a lui Mutu, având doar 3 goluri și un assist în 24 de apariții.
 
Hervin Ongenda (mijlocaș ofensiv francez, 27 de ani, cotă de piață 750.000 de euro) a fost adus la Rapid cu surle și cu trâmbițe, dar a reprezentat o mare dezamăgire, bifând doar 4 partide.
 
Claudiu Belu (fundaș dreapta, 29 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) a plecat de la Rapid după două sezoane, în care a apărut în 31 de jocuri pentru „alb-vișinii”.

Ovidiu Perianu (mijlocaș defensiv, 21 de ani, cotă e piață 300.000 de euro) a venit la Universitatea Cluj de la FCSB, sub formă de împrumut. Internaționalul de tineret tocmai se întorsese la echipa lui Becali după împrumutul la Chindia Târgoviște.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX