1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Transfer-surpriză: Chipciu a părăsit-o pe CFR pentru "U" Cluj!

Transfer-surpriză: Chipciu a părăsit-o pe CFR pentru "U" Cluj!

Caramavrov
Caramavrov

2022-06-24 20:57:31

image Transfer-surpriză: Chipciu a părăsit-o pe CFR pentru "U" Cluj!

Alexandru Chipciu (foto) a părăsit-o pe CFR Cluj și a semnat cu rivala „U”. Tot astăzi, Sepsi l-a adus pe Mario Rondon. Farul, FC Botoșani și FC Argeș au făcut și ele transferuri în ultimele zile.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Alex Chipciu (mijlocaș ofensiv, 33 de ani, cotă de piață 650.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la „U” Cluj de la CFR Cluj, după ce Dan Petrescu i-a comunicat jucătorului că nu intră în vederile sale pentru noul sezon. Unii dintre fanii lui „U” au afișat deja mesaje împotriva mijlocașului.

„Mă simt entuziasmat, bucuros și îmi doresc să avem rezultate bune. Nu sunt genul care să transmită mesaje doar de dragul de a le transmite. Îmi doresc doar să avem rezultate bune, să oferim spectacol oamenilor care vor veni să ne susțină și să fie un sezon bun”, a spus Chipciu imediat după ce a semnat cu „Șepcile roșii”.

Mario Rondon (atacant venezuelean, 36 de ani, cotă de piață 100.000 de euro) a venit la Sepsi Sf. Gheorghe de la Radomiak Radom (prima ligă din Polonia). Lui Rondon nu i-a mers foarte bine după despărțirea de CFR Cluj, marcând un singur gol pentru formația poloneză, sezonul trecut.

Robert Ion (mijlocaș ofensiv, 21 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) s-a transferat la Farul Constanța de la FCSB. În sezonul trecut, el a fost împrumutat la Academica Clinceni, pentru care a înscris trei goluri în Liga I.  

Mihai Popescu (fundaș central, 29 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a ajuns la Farul Constanța de la Heart of Midlothian. În precedentele două sezoane a jucat în Scoția, plecând din Liga I de la Dinamo, clubul care l-a lansat în fotbalul mare.

Enzo Celestine (atacant francez, 24 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la FC Argeș de la FC Sete. Este înalt de 1.91 m., iar sezonul trecut a marcat 4 goluri în liga National din Hexagon.

Tony Njike (mijlocaș defensiv francez, 24 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) s-a transferat la FC Argeș de la AC Ajaccio. Sezonul trecut a fost împrumutat la SO Cholet, din liga National.

Andrei Ureche (portar, 23 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a semnat cu FC Botoșani după ce s-a despărțit de Academica Clinceni, fiind poate cel mai bun jucător al ilfovenilor în campionatul în care aceștia au retrogradat.

Credit foto: facebook.com/FCUCluj

 

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX