1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Suspectat că joacă la pariuri, Cosmin Achim și-a reziliat contractul cu Petrolul

Suspectat că joacă la pariuri, Cosmin Achim și-a reziliat contractul cu Petrolul

Caramavrov
Caramavrov

2023-03-05 23:50:15

image Suspectat că joacă la pariuri, Cosmin Achim și-a reziliat contractul cu Petrolul

Fundașul Cosmin Achim (foto) și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești, în contextul în care FRF a confirmat că a primit informații despre implicarea sa în pariurile sportive. Și CFR Cluj s-a despărțit de un jucător, Malele părăsind echipa antrenată de Dan Petrescu.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Cosmin Achim (fundaș central, 27 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) venise la Petrolul în luna ianuarie a acestui an. A jucat 5 meciuri pentru „lupi”, de trei ori din postură de titular. Potrivit președintelui Claudiu Tudor, jucătorul a fost cel care a solicitat rezilierea contractului, înainte ca scandalul să iasă în spațiul public.

Potrivit Orange Sport, fosta iubită a fotbalistului a trimis un email către Liga Profesionistă de Fotbal și către Federația Română de Fotbal, la care a atașat capturi de ecran de pe telefonul lui Achim. Aceste capturi prezintă conversații cu membrii unui clan interlop, furnizând informații despre implicarea fundașului în pariuri, sume pariate (chiar și 8.000 de lei pe un singur bilet), meciuri pe care a pariat (inclusiv ale Petrolului) etc.

Reprezentanții Comisiei de Integritate a FRF au confirmat că jucătorul se află sub investigație, dar nu au oferit și alte detalii. În urma unei anchete similare, Mihai Voduț, fostul jucător al Farului Constanța, a fost suspendat pe doi ani, el retrăgându-se ulterior din fotbal. Probele împotriva lui Voduț au fost furnizate tot de o fostă iubită.

Cephas Malele (atacant elvețian, 29 de ani, cotă de piață 1 milion de euro) s-a despărțit de CFR Cluj și s-a întors la Al-Tai (Arabia Saudită), echipă antrenată de Mirel Rădoi. A marcat 4 goluri pentru CFR în 18 meciuri, dar, potrivit presei sportive, nu se mai înțelegea cu Dan Petrescu.

„Malele este dispărut, adică accidentat. Trebuie să întrebați clubul, nu pe mine. Întrebați conducătorii, nu aș vrea să vorbesc eu. Eu sunt antrenor. Eu antrenez pe cine vine la antrenament. Cei din club ar trebui să povestească ce se întâmplă. Eu nu știu ce se întâmplă”, spunea Petrescu, înainte să se afle că Malele și-a reziliat contractul.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX