Straton, înlocuit de Dinamo cu un portar de 36 de ani

2020-09-14 22:35:51 978 0

Cosmin Contra l-a anunțat pe Cătălin Straton (foto) că nu mai are nevoie de serviciile sale, deși contractul portarului expiră vara viitoare. În locul lui Straton a fost adus René Román Hinojo (36 de ani), care este a 11-a achiziție a lui Dinamo în această perioadă de mercato.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

René Román Hinojo (portar spaniol, 36 de ani, cotă de piață 100.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Dinamo de la Almeria. A jucat toată cariera numai în Spania, trecând și pe la RC Portuense, Arcos CF, Union Estepona, Betis B, Cacereno, FC Cartagena, Barakaldo, Llagostera, Real Jaen, Girona și Ponferradina. În ultimul sezon a apărat în în 30 de meciuri în LaLiga2, pentru Almeria și Ponferradina.

În august 2014, pe când era legitimat la Llagostera, René a atins cea mai ridicată cotă de piață: 500.000 de euro. Are la activ 231 de jocuri în cel de-al doilea eșalon din Spania, fiind un goalkeeper bun, chiar dacă este destul de scund pentru acest post (1.83 m).

„M-am dus acasă și eram singur. Până când au venit fetele, îmi venea să plâng de nervi! Nu pentru că am plecat în acest mod, ci pentru că voiam și simțeam că pot să fac mai multe pentru Dinamo. Crești un copac și după aceea nici nu-l lași să crească, îl tai direct de la rădăcină. Așa au făcut cu mine!”, a declarat Cătălin Straton pentru gsp.ro. Goalkeeperul pus pe liber de Contra a primit mesaje de încurajare din partea fanilor.

În lot mai e un portar spaniol!

În afara jucătorului adus de la Almeria, Dinamo a mai transferat un alt goalkeeper spaniol, pe Tomas Mejias Osorio (31 de ani). 

Potrivit presei sportive, „câinii” sunt în negocieri avansate pentru perfectarea celui de-al 12-lea transfer. Mijlocașul ofensiv Pablo de Blasis (32 de ani), liber de contract după despărțirea de Eibar, este dat de transfermarkt.com deja legitimat la Dinamo. Valoarea de piață a argentinianului este 1,4 milioane de euro.

Autor

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la Sport.ro de peste 8 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pentru... citeste mai mult