1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Sepsi Sf. Gheorghe a făcut patru achiziții în ultima săptămână

Sepsi Sf. Gheorghe a făcut patru achiziții în ultima săptămână

victorpartan
victorpartan

2020-08-11 21:16:50

image Sepsi Sf. Gheorghe a făcut patru achiziții în ultima săptămână

Sepsi Sf. Gheorghe și-a întărit lotul în ultima săptămână cu patru achiziții: un portar, un fundaș lateral și doi mijlocași. Toți cei patru jucători sunt stranieri liberi de contract.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un super pachet de bun venit!

Adnan Aganovic (mijlocaș central, 32 de ani) a semnat cu gruparea din Covasna, întorcându-se în campionatul României după trei sezoane în care a jucat în Grecia (Larissa), Turcia (Altay) și Cipru (AEL). În Liga I, croatul a evoluat pentru FC Brașov, Viitorul și FCSB. Aganovic este un mijlocaș creativ și ar trebui să nu lipsească din primul „unsprezece” al lui Sepsi campionatul viitor. 

În aceeași zi cu Aganovic a semnat și Jesus Fernandez (portar, 32 de ani). Goalkeeper-ul a fost în lotul lui CFR Cluj în ultimele două sezoane, dar nu a jucat decât în 12 meciuri pentru „vișinii”. În ultima parte a campionatului trecut a fost împrumutat la Panaitolikos. Fernandez a mai trecut pe la cluburi precum Levante și Granada, prinzând chiar câteva minute între buturile lui Real Madrid. 

Panagiotis Deligiannidis (fundaș/mijlocaș stânga, 23 de ani) și-a petrecut cea mai mare parte a carierei de până acum la PAOK Salonic (5 sezoane), unde l-a avut antrenor și pe Răzvan Lucescu. Deligiannidis a fost legitimat în ultimele două sezoane la OFI Creta, adunând 15 meciuri (3 goluri marcate). Deși este fundaș de meserie, probabil că Panagiotis va evolua în linia mediană, întrucât în stânga defensivei covăsnene este Florin Ștefan, jucător de națională.

Bryan Nouvier (foto, mijlocaș ofensiv, 25 de ani) este un jucător cunoscut microbiștilor români din perioada în care a evoluat pentru CFR Cluj (2015 - 2018), dar și pentru Sepsi (campionatul 2018-2019). Sezonul trecut, francezul a fost legitimat la Raków Częstochowa (Polonia). A jucat doar în 10 partide, fără să înscrie vreun gol. Nouvier este cel mai titrat fotbalist dintre cei veniți în ultima săptămână la Sepsi, având în palmares un titlu de campion şi o cupă a României, cucerite cu CFR Cluj.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX