1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Se fac transferurile de Liga Campionilor? Ce echipă ar avea FCSB!

Se fac transferurile de Liga Campionilor? Ce echipă ar avea FCSB!

Caramavrov
Caramavrov

2024-04-09 18:23:05

image Se fac transferurile de Liga Campionilor? Ce echipă ar avea FCSB!

FCSB are 10 puncte avans față de locul 2, cu șapte etape înaintea finalului sezonului și este foarte aproape să câștige Superliga. Gigi Becali a anunțat că va face transferurile necesare pentru ca echipa să atace grupele Champions League. Dacă ar transfera toți jucătorii doriți de el, „roș-albaștrii” ar deveni cu adevărat o forță.

Echipa pregătită de Elias Charalabous are, de fapt, un avantaj de 10.5 puncte față de urmăritoare, pentru că este singura din play-off care nu a beneficiat de rotunjirea punctajului. FCSB ar trebui să piardă 4 meciuri din cele 7 rămase de jucat, iar CFR sau Universitatea Craiova să câștige 4 jocuri ca să aibă două puncte avans pe hârtie. Apoi, pentru a-și conserva avantajul, trebuie ca oltenii sau ardelenii să câștige măcar încă două partide. Cu alte cuvinte, oricare dintre cele două are nevoie de 6 victorii în cele 7 etape și de un rest de sezon de coșmar al fecesebiștilor.

Așadar, cota de 1.04 oferită de agenții pentru selecția „FCSB campioană” este pe deplin justificată. Imediat după victoria cu Universitatea Craiova (2-0), Gigi Becali a anunțat țintele pentru campania de transferuri: Denis Alibec (Muaither - Qatar), Alexandru Mitriță (Universitatea Craiova), Louis Munteanu (Fiorentina/împrumutat la Farul) și Philip Otele (CFR Cluj).

Presupunând prin absurd că aceste transferuri se vor realiza, iată cum ar arăta echipa de start în sezonul 2024-2025, cu specificația că ar fi nevoie de schimbarea sistemului de joc în 3-4-3 și cu semnul de întrebare la Vlad Chiricheș, care nu se știe dacă va mai juca și la anul:

Târnovanu - Chiricheș, Dawa, Ngezana - Otele, Olaru, Șut, Mitriță - L. Munteanu, Alibec, Fl. Coman

Acum, să lăsăm gluma la o parte și să vedem ce șanse are fiecare „țintă” de a ajunge la FCSB:

Denis Alibec (atacant, 33 de ani, cotă de piață 800.000 de euro) - 70%. A mai fost aici și își dorește să se întoarcă în Europa. Nu a spus nici că vrea să vină, nici că nu vrea. Le-a transmis jurnaliștilor că va vorbi despre un transfer numai după Euro 2024.

Louis Munteanu (atacant, 21 de ani, cotă de piață 1,5 milioane de euro) - 50%. Este clar că Fiorentina nu are de gând să se bazeze pe atacantul pe care l-a tot împrumutat la Farul, deci ar fi ceva șanse.

Philip Otele (mijlocaș ofensiv, 24 de ani, cotă de piață 1,5 milioane de euro) - 5%. Ioan Varga, patronul ceferiștilor, a transmis că atacantul va ajunge la CFCSB numai dacă Gigi Becali va plăti 6 milioane de euro. Probabil că nigerianul va pleca în străinătate, dar, oricum, suma este exagerată.

Alexandru Mitriță (mijlocaș ofensiv, 29 de ani, cotă de piață 3,2 milioane de euro) - 10%. Oltean 1000%, este foarte greu de crezut că mijlocașul ofensiv va mai juca în România pentru alt club decât Universitatea Craiova. 

Așadar, cel mai realist este transferul lui Alibec. Un alt obiectiv al „roș-albaștrilor” este prelungirea contractului lui Risto Radunovic. Deocamdată, muntenegreanul nu se arată interesat să își continue cariera în România

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX