1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Schimbul de jucători între FCSB și Universitatea Craiova s-a oficializat

Schimbul de jucători între FCSB și Universitatea Craiova s-a oficializat

Caramavrov
Caramavrov

2021-08-02 13:03:26

image Schimbul de jucători între FCSB și Universitatea Craiova s-a oficializat

În acest weekend, s-a oficializat schimbul de jucători între FCSB și Universitatea Craiova. Ionuț Vînă a trecut la echipa olteană, iar Ivan Mamut și Andrei Burlacu (foto) au semnat cu vicecampioana. De asemenea, Hamidou Keyta, cel mai bun marcator al lui FC Botoșani în ultimul sezon, a ajuns în Portugalia.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Ionuț Vînă (mijlocaș central, 26 de ani, cotă de piață 500.000 de euro pe transfermakt.com) a venit la Universitatea Craiova de la FCSB.  Are în palmares un titlu de campion și o Supercupă a României cu Viitorul Constanța, dar și două Cupe ale României, una cu Viitorul și una cu FCSB. Fotbalistul născut în Galați are 15 selecții și 4 goluri pentru naționala U19 a României.

În iulie 2019, FCSB l-a transferat de la Viitorul plătind 750.000 de euro, atunci când cota sa „oficială” de piață era 1,5 milioane de euro. Vînă a debutat pentru Universitatea în meciul cu FC Botoșani (1-2).

Ivan Mamut (atacant croat, 24 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) a venit la FCSB de la Universitatea Craiova, echipă în tricoul căreia a cucerit Cupa României. Mamut se remarcă prin statura impunătoare (1,92 m) și prin șuturile din afara careului.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la acest club mare, care se luptă mereu pentru titlu. Sper să contribui la atingerea obiectivelor și să înscriu cât mai multe goluri”, a spus Mamut în momentul semnării contractului.

Andrei Burlacu (atacant, 24 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) a venit la FCSB de la Universitatea Craiova. Are și el în „vitrină” o Cupă a României, obținută tot cu echipa olteană. A jucat și o partidă pentru naționala U21 a României. 

„Sunt bucuros să revin în prim-planul fotbalului românesc. Este șansa pe care o așteptam și voi face totul pentru a răsplăti încrederea primită. Sunt conștient că am mult de muncă pentru a ajunge din nou la nivel înalt”, a declarat noul jucător al FCSB-ului.

Hamidou Keyta (atacant francez, 26 de ani, cotă de piață 900.000 de euro) a plecat de la FC Botoșani la Santa Clara, club portughez care joacă în turul 3 preliminar al Conference League. În sezonul precedent, Keyta a marcat 14 goluri pentru echipa antrenată de Marius Croitoru.

Credit foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX