1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Salariu „galactic” pentru Claudiu Keșeru la Arad

Salariu „galactic” pentru Claudiu Keșeru la Arad

Caramavrov
Caramavrov

2022-05-31 09:53:07

image Salariu „galactic” pentru Claudiu Keșeru la Arad

Claudiu Keșeru (foto) s-a înțeles cu UTA Arad și, potrivit gsp.ro, va primi 180.000 de euro pe sezon, plus prime de performanță. Arădenii renunță la Dumitru Cardoso, dar pregătesc și o revenire importantă, în timp ce Universitatea Craiova se desparte de mai mulți jucători.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Claudiu Keșeru (atacant, 35 de ani, cotă de piață 1,2 milioane de euro potrivit transfermarkt.com) vine la UTA Arad de la FCSB. Fostul internațional (47 selecții/13 goluri pentru România) s-a înțeles pentru un contract pe 3 sezoane cu „Bătrâna Doamnă”.

Keșeru are în palmares două titluri de campion, o Cupă și o Supercupă a României cu FCSB, 6 titluri de campion și 2 Supercupe ale Bulgariei cu Ludogoreț. De asemenea, a fost de trei ori golgheter în campionatul vecinilor de la sud.

Atacantul a început bine ultima aventură la FCSB, dar a pierdut echipa, intrând în dizgrația lui Becali. A marcat 5 goluri în 10 meciuri.

Roger (mijlocaș ofensiv brazilian, 26 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) urmează să se întoarcă la UTA de la CFR. Sud-americanul a avut evoluții foarte bune în tricoul „Bătrânei Doamne”, de unde a fost transferat de campioană, pentru 200.000 de euro. El nu a fost folosit, însă, de Dan Petrescu. În acest an a jucat doar în două meciuri pentru CFR.

Dumitru Cardoso (atacant italian, 30 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) pleacă de la UTA, după o jumătate de sezon în care a marca trei goluri, unul chiar în ultimul meci, contra lui Dinamo. Atacantul de origine română are 9 selecții și două goluri pentru Italia U20.

Marius Constantin (fundaș central, 37 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) pleacă de la Universitatea Craiova, potrivit anunțului făcut de președintele Sorin Cîrțu. În carieră, apărătorul a câștigat 3 Cupe și 3 Supercupe ale României, plus o Cupă a Chinei.

Alexandru Mateiu (mijlocaș central, 32 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) se desparte și el de Universitatea Craiova, dar nu duce lipsă de oferte. La un moment dat, a fost dorit de FCSB. 

Credit foto: as.ro

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX