1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Romario Benzar s-a întors la Viitorul, Louis Munteanu a plecat la Fioretina

Romario Benzar s-a întors la Viitorul, Louis Munteanu a plecat la Fioretina

Caramavrov
Caramavrov

2020-09-26 20:59:52

image Romario Benzar s-a întors la Viitorul, Louis Munteanu a plecat la Fioretina

Romario Benzar s-a întors la Viitorul Constanța, echipa care l-a lansat în fotbalul mare. Dobrogenii s-au întărit și cu mijlocașul Jon Gaztanaga Arrospide. În schimb, echipa lui Hagi s-a despărțit de Louis Munteanu, care a plecat la Fiorentina. Italienii plătesc 2 milioane de euro.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Romario Benzar (foto, fundaș dreapta, 28 de ani, cotă de piață 1 milion de euro potrivit transfermarkt.com) a fost împrumutat de echipa lui Hagi de la Lecce, până la finalul sezonului. Dacă vor dori, dobrogenii îl vor putea transfera definitiv în vara lui 2021.

Benzar a crescut la Academia Hagi și a câștigat Liga I cu Viitorul. În vara lui 2017 s-a transferat la FCSB, unde a jucat două sezoane. A plecat în Italia, dar nu s-a impus. Sezonul trecut a jucat numai 3 meciuri pentru Lecce, în Serie A, și 4 meciuri pentru Perugia, în Serie B.

Are 19 selecții la prima reprezentativă a României și 200 de partide în Liga 1. Cea mai mare cotă de piață, de 2 milioane de euro, a atins-o în iarna lui 2018, când juca pentru FCSB.

Au adus și un mIjlocaș spaniol

Jon Gaztanaga Arrospide (mijlocaș defensiv spaniol, 29 de ani, cotă de piață 475.000 de euro) a semnat un contract valabil pentru 2 ani cu Viitorul, venind de la AEL Limassol. A mai evoluat în carieră pentru echipele spaniole Real Sociedad, Ponferradina, Numancia și Gimnastic de Tarragona.

Gaztanaga a fost convocat la naționala U17 a Spaniei, dar nu a jucat niciun minut. Cea mai mare cotă de piață, de 1 milion de euro, a avut-o în 2015, pe când evolua la Real Sociedad.

În ultimele zile, Viitorul a reușit să prelungească înțelegerile cu mai mulți jucători, printre care Gabriel Iancu, Damian Dussaut și Cătălin Căbuz.

La capitolul plecări, știrea zilei este transferul lui Louis Munteanu la Fiorentina, pentru 2 milioane de euro. Portarul Cosmin Dur-Bozoancă a fost împrumutat la FC Farul Constanța.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX