1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Ricardo Grigore, aproape de FC U Craiova. FC Botoșani a transferat din Argentina

Ricardo Grigore, aproape de FC U Craiova. FC Botoșani a transferat din Argentina

Caramavrov
Caramavrov

2022-07-09 09:39:11

image Ricardo Grigore, aproape de FC U Craiova. FC Botoșani a transferat din Argentina

FC U Craiova este în negocieri avansate cu Ricardo Grigore (foto), jucător format de Dinamo, care a evoluat numai la clubul din „Ștefan cel Mare”. Un alt transfer notabil a fost făcut de FC Botoșani, care l-a adus pe argentinianul Gabriel Mussis. Acesta a jucat la Genoa, în Serie A. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Ultimele mutări din Liga 1 înaintea debutului de sezon, care va avea loc pe 15 iulie:

Ricardo Grigore (fundaș central, 23 de ani, cotă de piață 300.000 de euro potrivit transfermarkt.com) vine la FC U Craiova de la Dinamo. Apărătorul care a îmbrăcat până acum numai tricoul „câinilor” este dorit de antrenorul Marius Croitoru și a declarat că va renunța la salariile restante pentru a fi lăsat să plece liber de contract.

„Nu sunt plătit la zi. Nu sunt avocat să știu, dar văd că și cu insolvența sunt acoperiți. Poți cere falimentul la peste 10.000 de euro datorii. Am datorii două salarii. Mă gândesc să renunț la bani”, a declarat internaționalul U23.

Franco Gabriel Mussis (mijlocaș defensiv argentinian, 30 de ani, cotă de piață 600.000 de euro) s-a transferat la FC Botoșani de la Atletico Tucuman, din țara natală. În 2014, FC Copenhaga l-a transferat de la Gimnasia la Plata, plătind 1,9 milioane de dolari. Nu s-a adaptat în Danemarca și a fost împrumutat la Genoa, unde a fost mai mult rezervă, iar apoi s-a întors în Argentina. Sezonul trecut a jucat constant, marcând și două goluri pentru echipa din Tucuman. 

Naser Aliji (fundaș stânga albanez, 28 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a ajuns la FC Voluntari de la Honved Budapesta. Apărătorul are 12 selecții în naționala Albaniei și este triplu campion al Elveției, cu FC Basel. De asemenea, a câștigat Cupa Ungariei cu Honved și Cupa Liechtensteinului cu FC Vaduz.

Răzvan Covaci (fundaș central, 18 ani, cotă de piață 25.000 de euro) a sosit la FC Argeș de la Gaz Metan Mediaș. A jucat 12 meciuri în prima ligă, sezonul trecut.

Dobrin Gaşpar (mijlocaș ofensiv, 19 ani, cotă de piață 100.000 de euro) a venit la FC Argeș de la Gaz Metan Mediaș. Medieșenii l-au adus vara trecută, de la Cork City U19 (Irlanda)

Vlad Domşa (mijlocaș ofensiv, 18 ani, cotă de piață 25.000 de euro) s-a transferat la FC Argeș de la Gaz Metan Mediaș. Sezonul trecut a bifat 12 prezențe pentru echipa ardeleană, în Liga I.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX