1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Răzvan Horj a ajuns Gaz Metan Mediaș, Chindia și-a luat „decar”

Răzvan Horj a ajuns Gaz Metan Mediaș, Chindia și-a luat „decar”

victorpartan
victorpartan

2020-09-28 22:44:13

image Răzvan Horj a ajuns Gaz Metan Mediaș, Chindia și-a luat „decar”

Gaz Metan Mediaș i-a adus în ultimele zile pe Răzvan Horj și pe Gabriel Plumbuitu. Mihai Neicuțescu a fost împrumutat de Dinamo la Chindia Târgoviște, unde a primit numărul 10, debutând deja, contra lui CFR Cluj.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Răzvan Horj (foto, fundaș central, 24 de ani, cotă de piață 50.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Gaz Metan de la U Cluj și a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane. În Liga I, a mai evoluat la CFR Cluj, Viitorul Constanța și FC Voluntari.

În vara anului 2017, Horj a atins cea mai mare cotă de piață, de 600.000. Era atunci în lotul lui CFR Cluj, echipa în curtea căreia a crescut.

Gabriel Plumbuitu (mijlocaș ofensiv, 16 ani, cotă de piață 25.000 de euro) a evoluat ultima dată la Daco Getica, fostul Juventus București, pentru care a debutat cu gol în Liga a 2-a, pe când avea 15 ani.

Internaționalul de juniori (are 8 selecții și un gol pentru România U16) a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane cu echipa din Mediaș. Poziția favorită în teren este de extremă dreapta, dar poate evolua și mai retras.

Mihai Neicuțescu (atacant, 21 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) va juca la Chindia Târgoviște până la finalul sezonului, fiind cedat de Dinamo, sub formă de împrumut. Are un talent incontestabil, dar nu a reușit până acum să își atingă potențialul maxim. Dâmbovițenii i-au dat tricoul cu numărul 10, pentru a-l motiva. Atacantul a fost folosit câteva minute în meciul din deplasare cu CFR Cluj (0-0), având o acțiune periculoasă.

Neicuțescu a mai fost împrumutat de la Dinamo la Chindia de două ori. De fapt, cele două cluburi sunt singurele pentru care a evoluat la nivel de seniori.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX