1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Rapid și-a pregătit strategia de transferuri pentru sezonul următor

Rapid și-a pregătit strategia de transferuri pentru sezonul următor

Caramavrov
Caramavrov

2024-04-12 11:02:43

image Rapid și-a pregătit strategia de transferuri pentru sezonul următor

Rămasă doar cu șanse teoretice în lupta pentru titlu, Rapidul și-a pus la punct strategia de transferuri pentru sezonul următor. Cinci jucători sunt ca și plecați din Giulești, iar țintele principale pentru mercato sunt trei fotbaliști din Superligă, printre care Darko Velkovski (foto), de la Dinamo.

Acționarii Rapidului au investit 5,9 milioane de euro în transferuri în acest sezon, mai mult decât orice alt club din prima divizie e la noi. Cu toate acestea, echipa lor este pe locul 4 și riscă să nu prindă nici măcar cupele europene. În vară, lotul va fi remaniat. Deocamdată, lista plecărilor cuprinde 5 nume:

Dragoș Grigore (fundaș central, 37 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) se află la final de contract. În acest sezon, a jucat un singur minut în Liga 1 și 90 de minute într-un meci din Cupa României.

Alexandru Albu (mijlocaș defensiv, 30 de ani, cotă de piață 1 milion de euro) a fost un jucător important în sezonul anterior, dar în acest campionat și-a pierdut locul de titular, după venirile lui Djokovic și Oaidă. În plus, cântărește greu și escapada de la Iași, când a ieșit în club cu Borza după înfrângerea în fața celor de la Poli. Îi expiră contractul în această vară.

Jakub Hromada (mijlocaș defensiv, 27 de ani, cotă de piață 1,3 milioane de euro) este împrumutat de la Slavia Praga. Nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și este foarte puțin probabil ca Șucu să plătească 500.000 de euro pentru un transfer definitiv.

Cătălin Cîrjan (mijlocaș central, 21 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) a fost împrumutat cu fast de la Arsenal Londra, dar a dezămăgit. În ultimele 11 jocuri de campionat a fost rezervă neutilizată.

Damjan Djokovic (mijlocaș central croat, 33 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) este doar umbra jucătorului care marca goluri decisive pentru CFR Cluj. E lent și parcă nu mai are chef de fotbal.

Trei fotbaliști sunt doriți în Giulești pentru campionatul următor:

Darko Velkovski (fundaș central nord-macedonean, 28 de ani, cotă de piață 1,5 milioane de euro) joacă în prezent pentru Dinamo. După un început stângaci, s-a impus ca titular în defensiva „câinilor”.

Mino Sota (mijlocaș defensiv japonez, 29 de ani, cotă de piață 700.000 de euro) a intrat în ultimele 6 luni de contract cu FC Hermannstadt și a refuzat prelungirea înțelegerii cu sibienii.

Louis Munteanu (atacant, 21 de ani, cotă de piață 1,5 milioane) evoluează pentru Farul Constanța, dar aparține de Fiorentina. Are 8 goluri marcate și 3 pase decisive din 29 de meciuri în actuala stagiune.

De asemenea, în vară vor veni și jucătorii împrumutați la UTA: Cătălin Vulturar (mijlocaș defensiv, 20 de ani, cotă de piață 400.000 de euro), Claudiu Micovschi (mijlocaș ofensiv, 24 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) și Rareș Pop (mijlocaș ofensiv, 18 ani, cotă de piață 550.000 de euro).

Foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+91.52
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
3
Curry
+77.7
Câștigate
18
Pierdute
7

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX