1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Fundașul Rachid Bouhenna a semnat cu CFR Cluj

Fundașul Rachid Bouhenna a semnat cu CFR Cluj

Caramavrov
Caramavrov

2021-05-05 15:04:04

image Fundașul Rachid Bouhenna a semnat cu CFR Cluj

CFR Cluj și-a asigurat serviciile fundașului central Rachid Bouhenna (foto, la minge), al cărui contract cu Sepsi Sf. Gheorghe expira în această vară. Covăsnenii l-au exclus din lot pe francezul cu origini algeriene când au aflat că a semnat cu echipa campioană fără să îi informeze.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Rachid Bouhenna (fundaș central francez, 29 de ani, cotă de piață 650.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a fost internațional U23 al Algeriei, ajungând în Liga I de la Dundee United (Scoția). A mai evoluat pentru Sedan (Franța), Doncaster (Anglia), Bertrix (Belgia), AFC Compiegne (Franța), CS Constantine (Algeria) și MC Algiers (Algeria).

Bouhenna a fost căpitan la Sepsi, iar gestul său de a semna cu CFR Cluj fără să informeze conducerea clubului i-a înfuriat pe oficialii clubului din Sf. Gheorghe. „Ne-a dezamăgit. Chiar am vorbit cu el acum două săptămâni, ne-a tot dus cu zăhărelul, că nu a semnat, că se mai gândește”, a declarat directorul sportiv Attila Hadnagy. 

Acesta a amintit de episodul în care fundașul central a fost eliminat tocmai într-un meci contra campioanei, în returul sezonului regulat (CFR a câștigat cu 1-0 la Sf. Gheorghe): „Acum pot să mă gândesc la acel «roșu» pe care l-a luat? Pot! Nu-l acuz, dar am dreptul să fiu suspicios. Avea «galben», la pauză, iar Leo Grozavu, care avea Covid-19, a discutat cu el la telefon, i-a spus să fie atent! Ce a făcut el? Exact pe dos! A intrat cu două picioare, să fie sigur că ia «roșu». Plus că nu avea ce căuta în acel loc, pe partea stângă”.

Bouhenna nu a fost reținut în lotul lui Sepsi pentru meciul în compania celor de la CFR din Play-off. Potrivit lui Hadnagy, fundașul s-a revoltat atunci când a auzit că nu va juca.

Echipa din Gruia mai are în lot patru fundași centrali de meserie: Vinicius, Burcă, Ben Youssef și Ciobotariu.

Sepsi Sf. Gheorghe l-a pierdut pe Bouhenna, dar a obțínut semnătura lui Cristian Bărbuț (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, cotă de piață 650.000 de euro). Jucătorul Universității Craiova va veni la Sepsi în vară.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX