1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Primele transferuri din vacanța de iarnă în Superliga România

Primele transferuri din vacanța de iarnă în Superliga România

Caramavrov
Caramavrov

2022-12-27 22:25:59

image Primele transferuri din vacanța de iarnă în Superliga România

Echipele din SuperLigă au început să se miște pe piața transferurilor. FC Voluntari l-a luat pe Runar Mar Sigurjonsson (foto), iar Farul a obținut semnătura lui Mateus. FC Botoșani, U Cluj și Poli Iași au adus și ele câte un jucător.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Runar Mar Sigurjonsson (mijlocaș central islandez, 32 de ani, cotă de piață 600.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FC Voluntari după ce s-a despărțit de CFR Cluj, unde avea salariu de 35.000 de euro pe lună. Jucătorul care a marcat două goluri pentru naționala Islandei a cucerit două titluri de campion al României și o Supercupă în tricoul echipei clujene. Avea deja în palmares un titlu de campion al Kazahstanului. 

Mateus Criciuma Santos (mijlocaș ofensiv brazilian, 23 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la Farul Constanța de la FC Botoșani. Nu ar reușit să se impună la echipa patronată de Valeriu Iftime. În 40 de meciuri, a marcat numai două goluri și a dat trei pase decisive.

Cătălin Golofca (mijlocaș ofensiv, 32 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la Sepsi Sf. Gheorghe. Golofca a mai evoluat în două rânduri pentru echipa din Botoșani. În 2017 a fost transferat la FCSB, pentru 400.000 de euro, s-a întors, iar apoi, în 2019, s-a transferat la CFR Cluj, pentru 500.000 de euro.

Ianis Stoica (atacant, 20 de ani, cotă de piață 900.000 de euro) a venit la Universitatea Cluj de la FCSB, sub formă de împrumut. Potrivit gsp, contractul dintre cele două părți cuprinde obligația lui „U” de a-l folosi pe fotbalist un anumit număr minim de meciuri, cel puțin 45 de minute în fiecare partidă.

Alexandru Musi (mijlocaș ofensiv, 18 ani, cotă de piață 200.000 de euro) a plecat de la FCSB la Poli Iași, în liga secundă, sub formă de împrumut. Musi a făcut junioratul la Valencia și este considerat unul dintre cei mai tehnici fotbaliști din noua generație. Are 113 minute în 3 meciuri pentru FCSB în actuala ediție de campionat.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX