1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Ploaie de transferuri în Liga I în ultimele zile

Ploaie de transferuri în Liga I în ultimele zile

Caramavrov
Caramavrov

2022-06-11 15:45:14

image Ploaie de transferuri în Liga I în ultimele zile

Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, Farul Constanța și FC Argeș au făcut multe transferuri spre finalul săptămânii. Cluburile din primul eșalon devin tot mai active în perioada de mercato.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Denis Ciobotariu (foto, la minge, fundaș central, 24 de ani, cotă de piață 700.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Sepsi Sfântu Gheorghe de la CFR Cluj. În a doua parte a sezonului trecut, fiul lui Liviu Ciobotariu a jucat sub formă de împrumut la FC Voluntari.

Alexandru Chipciu (mijlocaș ofensiv, 33 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) este gata să plece de la CFR Cluj. Cristi Balaj, președintele campioanei, a confirmat că ambele părți sunt de acord cu despărțirea.

Salvatore Marrone (fundaș stânga, 21 de ani, cotă de piață 75.000 de euro) a venit la FC Voluntari de la FK Csikszereda. Jucătorul cu origini italiene a începutul fotbalul în Germania, la Nurnberg, de unde a ajuns la FCSB U19. A fost selecționat apoi în naționala U21 a României, dar nu a jucat niciun minut.

Ulrich Meleke (fundaș central/mijlocaș defensiv senegalez, 23 de ani, cotă de piață 700.000 de euro) a semnat cu FC Voluntari după ce a câștigat procesul la FIFA cu CFR Cluj. Fostul căpitan al naționalei de tineret a Senegalului nu s-a înțeles bine cu Dan Petrescu, fiind împrumutat chiar la Voluntari sezonul trecut.

Echipa ilfoveană a oficializat și transferurile lui Octavian Vâlceanu (portar, 25 de ani, cotă de piață 700.000 de euro) și Mihai Răduț (mijlocaș ofensiv, 32 de ani, cotă de piață 250.000 de euro), despre care am scris aici.

Vlad Morar (atacant, 28 de ani, cotă de piață 450.000 de euro) a venit la Farul Constanța de la Dinamo, după ce „câinii” au retrogradat.

Alexandru Buzbuchi (portar, 28 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la Farul (echipa care l-a lansat pe când se numea Viitorul) din postură de jucător liber de contract. Se despărțise de Gaz Metan Mediaș în luna februarie.

Dorian Bertrand (mijlocaș ofensiv din Reunion, 29 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a venit la FC Argeș de la AS Nancy. Până acum, a jucat numai în Franța, în ligile inferioare.

Julio Donisa (atacant din Madagascar, 28 de ani, cotă pe piață 350.000 de euro) a venit la FC Argeș de la Le Mans. În carieră a mai jucat la Clermont și la Red Star FC.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX