1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Petrolul și UTA au făcut transferuri în ofensivă

Petrolul și UTA au făcut transferuri în ofensivă

Caramavrov
Caramavrov

2023-06-30 15:38:19

image Petrolul și UTA au făcut transferuri în ofensivă

Petrolul Ploiești l-a adus pe Sergiu Hanca (foto, în galben) și are în probe doi atacanți, un croat și un francez cu origini senegaleze. UTA a luat și ea un mijlocaș ofensiv slovac. Se zvonește că Farul îl vinde pe Borza în Anglia și că Dan Petrescu îl ia în Coreea de Sud pe Nana Boateng de la CFR Cluj.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Sergiu Hanca (mijlocaș ofensiv, 31 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) a venit la Petrolul de la Universitatea Craiova. Aflat în conflict cu conducerea clubului oltean, Hanca a jucat doar 810 minute sezonul trecut, în toate competițiile. El are în palmares o Cupă și o Supercupă a Poloniei cu Craovia, o Supercupă a României cu ASA Tg. Mureș și o Cupă a Ligii cu Dinamo.

Ivan Lozici (atacant croat, 22 de ani) și Cheikh Ibrahim Toure (atacant francez, 26 de ani) se află în probe la Petrolul în cantonamentul din Slovenia.

Andrej Fabry (mijlocaș ofensiv slovac, 26 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a ajuns la UTA de la Skalica (Slovacia). A evoluat în sezonul precedent 35 de meciuri în toate competițiile, marcând 12 goluri și oferind 5 pase decisive. 

Gabriel Debeljuh (atacant croat, 26 de ani, cotă de piață 1,4 milioane de euro) s-a înțeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe, după despărțirea de CFR Cluj. Adus în 2020 de la FC Hermannstadt pentru 250.00 de euro, croatul a marcat 24 de goluri în 72 de partide pentru CFR. În sezonul precedent, a jucat foarte puțin, fiind accidentat.

Presa engleză susține că Fulham, ocupanta locului 10 în sezonul trecut de Premier League, a făcut o ofertă de 2.000.000 de lire sterline pentru Andrei Borza (fundaș stânga, 17 ani, cotă de piață 1 milion de euro), de la Farul, iar Hagi este tentat să îi dea drumul jucătorului. 

Potrivit gsp.ro, Dan Petrescu este în negocieri avansate pentru a-l transfera pe Nana Boateng (mijlocaș defensiv ghanez, 29 de ani, cotă de piață 2,2 milioane) de la CFR Cluj la Jeonbuk (Coreea de Sud).

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX