1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Petrolul Ploiești a mai luat un atacant de la Dinamo

Petrolul Ploiești a mai luat un atacant de la Dinamo

Caramavrov
Caramavrov

2022-07-04 11:21:32

image Petrolul Ploiești a mai luat un atacant de la Dinamo

După Mirko Ivanovski, Petrolul Ploiești a transferat un alt atacant care a evoluat sezonul trecut la Dinamo, pe Irobiso (foto). FC U Craiova, CS Mioveni, U Cluj și FC Argeș s-au întărit și ele în ultimele zile.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Christian Irobiso (atacant nigerian, 29 de ani, cotă de piață 350.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Petrolul Ploiești din postură de jucător liber de contract, după ce a plecat de la Dinamo. El a înscris 3 goluri pentru „câini” în campionatul trecut, când aceștia au retrogradat. Cel mai bun sezon al său fa fost 2020-2021, când a marcat de 7 ori pentru Varzim (Portugalia). Este un vârf masiv (1.90 m.), destul de mobil, tehnic, util atât pe atac pozițional, cât și pe contraatac.

Yassine Bahassa (mijlocaș ofensiv francez, 30 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) s-a transferat la FC U Craiova de la Quevilly Rouen (liga a doua franceză), unde nu era titular obișnuit. Până acum a evoluat numai în eșaloanele inferioare din Hexagon, cea mai ridicată cotă de piață fiind înregistrată în urmă cu șase luni (450.000 de euro).

Cristian Dumitru (mijlocaș ofensiv, 20 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a ajuns la CS Mioveni de la FCSB, sub formă de împrumut. Sezonul trecut a fost împrumutat la FC Argeș și se spunea că „vulturii” îl vor transfera definitiv, însă tratativele nu s-au concretizat. 

Cătălin Hlistei (mijlocaș ofensiv, 27 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) a venit la U Cluj de la Rapid. A fost unul dintre jucătorii decisivi pentru promovarea giuștenilor, în sezonul 2020-2021 marcând 14 goluri. Mijlocașul de bandă a fost format de UTA, Pandurii Tg. Jiu plătind 20.000 de euro pentru transferul său, în 2016. 

Bryan Alceus (mijlocaș central haitian, 26 de ani, cotă de piață 350.000 de euro) s-a transferat la FC Argeș de la FC Zira (Azerbaidjan), echipă la care ajunsese după despărțirea de Gaz Metan Mediaș. Nu s-a adaptat la fotbalul din Azerbaidjan, prinzând numai 118 minute în jumătate de sezon.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX