1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Patru achiziții pentru FC Botoșani. Universitatea Craiova a pierdut un atacant

Patru achiziții pentru FC Botoșani. Universitatea Craiova a pierdut un atacant

Caramavrov
Caramavrov

2021-08-18 07:40:43

image Patru achiziții pentru FC Botoșani. Universitatea Craiova a pierdut un atacant

FC Botoșani a adus patru jucători în ultima săptămână: doi fundași și doi mijlocași ofensivi de perspectivă. FC Voluntari a transferat un portar care a fost la Jocurile Olimpice, iar Universitatea Craiova l-a lăsat să plece în Turcia pe Ofosu.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Joyskim Dawa Tchakonte (foto, fundaș central camerunez, 25 de ani, cotă de piață 400.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FC Botoșani de la Valmiera (Letonia). Are 8 selecții în naționala Camerunului, unde este coleg cu Ngadeu, un alt apărător care a jucat pentru botoșăneni. Dawa impresionează prin forță (are 1.94 m. înălțime).

Brayan Torres (mijlocaș ofensiv columbian, 23 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la CD La Equidad. Până în prezent, a fost legitimat doar la cluburi din țara natală. Sezonul trecut a jucat doar în 11 meciuri și a dat o pasă de gol.

Jaja Silva (mijlocaș ofensiv brazilian, 22 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la Boavista SC (Brazilia). Poate evolua și în poziția de atacant central. Este prima dată când joacă în străinătate

Robert Neciu (fundaș stânga, 22 de ani, cotă de piață 125.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la Farul Constanța. Are 8 selecții în naționala U19 a României, iar în sezonul 2020-2021 a fost împrumutat la U Cluj.

Mihai Popa (portar, 20 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) s-a transferat la FC Voluntari de la Astra Giurgiu. Goalkeeper-ul a fost format la Academia Gheorghe Hagi și a fost în lotul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Reagy Ofosu (atacant german, 29 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) a plecat de la Universitatea Craiova la Bursaspor, în Turcia. Atacantul nu a reușit să se impună în Bănie după transferul de la FC Botoșani. În carieră, a mai jucat la Ingolstadt, Chemnitzer FC, Grodig, NEC Nijmegen, NK Istra, Sparta Trnava și Haladas.

Credit foto: facebook.com/fcbotosani

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX