1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Oțelul și Poli Iași s-au reunit cu noutăți în loturi

Oțelul și Poli Iași s-au reunit cu noutăți în loturi

Caramavrov
Caramavrov

2023-06-06 21:21:11

image Oțelul și Poli Iași s-au reunit cu noutăți în loturi

Nou promovatele Oțelul Galați și Poli Iași s-au reunit cu zece zile înaintea celorlalte echipe din Superliga României. Gălățenii au făcut până acum un transfer, iar ieșenii - trei, cel mai cunoscut jucător fiind Sorin Șerban (foto, în dreapta). Universitatea Craiova și UTA au început „curățenia de vară”.  

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Alexandru Pop (atacant, 23 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la Oțelul de la Unirea Dej. El a fost titular în toate cele 29 de partide disputate de ardeleni în liga secundă, în sezonul recent încheiat, trecându-și în cont 9 goluri și 3 pase decisive. În total, are 23 de goluri din 90 de jocuri în Liga a 2-a. Pop s-a format la Academia Hagi și este campion național U18 cu Viitorul. Noul atacant al Oțelului a evoluat și pentru naționalele U17, U18 și U19 ale României.

Leo Indio (mijlocaș defensiv brazilian, 27 de ani) a venit la Poli Iași de la Athletic Club (Brazilia, Liga a 4-a). Până acum, a evoluat doar la cluburi din eșaloanele inferioare în țara sa.

Alexandru Andrei David (mijlocaș ofensiv, 20 de ani, cotă de piață 25.000 de euro) a venit la Poli Iași de la Aglianese (Italia, Serie D). S-a născut la Asiago (Italia) și s-a format la Fiorentina, evoluând pentru gruparea din Florența până la nivel de U19, când a fost împrumutat la Piacenza. 

Sorin Șerban (fundaș stânga, 23 de ani, cotă de piață 150.000 de euro) vine la Poli Iași după ce și-a reziliat contractul cu FCSB. Apărătorul cu o selecție în naționala U21 a României a apărut doar de trei ori în echipa „roș-albastră” în acest sezon. In campionatul precedent, a avut mai multe șanse să se afirme.

Bogdan Vătăjelu (fundaș stânga, 30 de ani, cotă de piață 650.000 de euro) și-a încheiat contractul cu Universitatea Craiova. Se spune că este dorit de FCSB, Rapid, "U" Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA a anunțat că în sezonul următor nu se va baza pe Erico da Silva (fundaș central brazilian, 33 de ani, cotă de piață 250.000 de euro), Romario Benzar (fundaș dreapta, 31 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) și Bautista Cascini (mijlocaș central argentinian, 26 de ani, cotă de piață 600.000 de euro). Aceștia își caută deja echipe.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX