1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Noua achiziție a lui Dinamo a intrat direct în primul „unsprezece”

Noua achiziție a lui Dinamo a intrat direct în primul „unsprezece”

Caramavrov
Caramavrov

2021-04-06 12:10:54

image Noua achiziție a lui Dinamo a intrat direct în primul „unsprezece”

La începutul lunii aprilie, Dinamo l-a transferat pe Raul Albentosa (32 de ani). Fundașul central are la activ 93 de partide în prima ligă a Spaniei pentru formații precum Eibar, Malaga și Deportivo La Coruna. A și marcat și 6 goluri în LaLiga.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

El nu mai jucase de mai bine de un an, despărțindu-se în aprilie 2020 de ȚSKA Sofia, însă Gigi Mulțescu l-a folosit din primul minut al meciului pe care „câinii” l-au jucat la Cluj, contra CFR-ului (0-1). 

Albentosa l-a ținut rezervă pe Puljic și a avut o evoluție bună, înălțimea (1.92 m) făcând să fie greu de bătut în duelurile aeriene. Singura problemă a fost reprezentată de crampele musculare cauzate de perioada lungă de inactivitate. Primele dureri au apărut din minutul 65. Cu toate acestea, în contextul în care Dinamo evolua în 9 jucători încă din minutul 37 și avea mari probleme de lot, Mulțescu a fost obligat să îl țină pe spaniol pe teren până la sfârșitul partidei.

Fundașul central are o cotă de piață de 600.000 de euro, potrivit transfermarkt.com. În 2016, pe când juca la Deportivo la Coruna, el era evaluat la 3,5 milioane. 

Ibericul are în CV următoarele cluburi: Caravaca CF, Murcia Imperial, San Roque Lepe, Recreativo Huelva, Cadiz, Eibar, Derby County, Malaga, Deportivo La Coruna, Gimnastic și CSKA Sofia.

În carieră, Raul Albentosa a fost transferat pe bani de la Eibar la Derby County (600.000 de euro) și de la Derby County la Deportivo la Coruna (800.000 de euro).

„Ne bucurăm că l-am luat. Este un jucător puternic, este foarte pregătit deja. Sper să ne ajute în acest sezon. Chiar dacă am rezolvat problema cu licența, trebuie să obținem rezultate și pe teren”, a declarat pentru fanatik.ro Marius Nicolae, directorul sportiv din „Ștefan cel Mare”.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX