1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Doi noi stranieri, gata de debut în Liga I

Doi noi stranieri, gata de debut în Liga I

Caramavrov
Caramavrov

2020-09-19 11:35:36

image Doi noi stranieri, gata de debut în Liga I

În Liga I au venit doi noi stranieri: mijlocașul defensiv austriac Aleksa Markovic a semnat cu Sepsi Sf. Gheorghe, iar mijlocașul ofensiv portughez Marcelo Lopes s-a alăturat lotului FC Voluntari. Cei doi pot debuta chiar în etapa a 4-a.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Aleksa Markovic (mijlocaș defensiv austriac, 19 ani) nu are încă fixată o cotă de piață, pentru că nu a apucat să evolueze la nivel de seniori. El a ajuns la Sepsi Sf. Gheorghe de la Oberhausen U19. Nemții l-au transferat în iulie 2019 de la academia lui FAC, unde s-a format ca jucător. 

Sezonul trecut a jucat în 20 de meciuri și a marcat două goluri pentru echipa de tineret a lui Oberhausen. Aleksa Markovic a semnat un contract valabil pe un an cu Sepsi.

Austriacul este a 12-a achiziție a lui Sepsi în această perioadă de mercato. Cele mai importante veniri: Cătălin Golofca (mijlocaș ofensiv, 30 de ani, de la CFR Cluj), Boubacar Fofana (mijlocaș central, 30 de ani, de la Gaz Metan Mediaș), Bogdan Mitrea (fundaș central, 32 de ani, de la Spartak Trnava), Adnan Aganovic (mijlocaș central, 32 de ani, de la AEL Limassol) și Florin Purece (mijlocaș ofensiv, 28 de ani, de la Termalica).

Marcelo Lopes (foto, în stânga, mijlocaș ofensiv portughez, 26 de ani, valoare de piață 325.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a semnat un contract pe doi ani cu FC Voluntari, venind de la FC Eindhoven. În ultimele două sezoane, în liga secundă olandeză, a marcat 9 goluri și a dat 10 pase decisive. 

Poziția favorită în teren este cea de extremă dreapta, dar a fost folosit și pe stânga. La juniori și tineret, a evoluat pentru Benfica U15, Benfica U17, Benfica U19 și Casa Pia U19. La nivel de seniori a debutat pentru Real Sport Club, din Portugalia.

Lopes este al 8-lea transfer al ilfovenilor. Cele mai importante veniri: Răzvan Grădinaru (mijlocaș ofensiv, 24 de ani, de la Poli Iași), Sebastian Mailat (mijlocaș ofensiv, 22 de ani, de la CFR Cluj) și Gregoire Puel (fundaș dreapta, 28 de ani, fără angajament).

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX