1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Noi jucători străini în Liga 1. Clinceni a adus un francez care a marcat împotriva Realului!

Noi jucători străini în Liga 1. Clinceni a adus un francez care a marcat împotriva Realului!

Caramavrov
Caramavrov

2021-01-19 10:26:29

image Noi jucători străini în Liga 1. Clinceni a adus un francez care a marcat împotriva Realului!

Academica Clinceni și-a întărit mijlocul terenului cu Thibault Moulin (foto), un francez cu experiență, care a marcat împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor. UTA l-a adus pe rusul Evgeniy Shlyakov, iar FC Hermannstadt pe croatul cu cetățenie austriacă Drazen Bagaric.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Thibault Moulin (mijlocaș defensiv francez, 31 de ani, cotă de piață 500.000 de euro potrivit transfermarkt.com) are în palmares două titluri de campion al Poloniei și o cupă a acestei țări cu Legia Varșovia, plus o cupă a Greciei cu PAOK Salonik. Este fost internațional U21 al Franței, evoluând în Hexagon în cea mai mare parte a carieriei, la cluburi din primele două ligi.

Dintre echipele trecute în CV ar fi de menționat Caen (Franța), Clermont (Franța), Waasland-Beveren (Belgia), Legia Varșovia (Polonia), Ankaragucu (Turcia) și PAOK Salonic (Grecia). A marcat pentru Legia împotriva lui Real Madrid, în Liga Campionilor (3-3).

Cota de piață maximă - 2 milioane de euro - a fost atinsă în 2016, pe când evolua în Polonia. Moulin poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și mijlocaș ofensiv central. „Știam că România are un fotbal bun. Nu am jucat niciodată aici, dar am auzit că fotbalul este de nivel ridicat. Datorită acestui fapt am ales să vin aici”, a declarat cel poreclit „micul pitbull”, care a semnat cu Academica un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire. Ultima dată, Moulin a evoluat pentru MOS Caen.

Evgeniy Shlyakov (fundaș dreapta rus, 29 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) a venit la UTA Arad de la Tambov. Ca și Moulin, a fost internațional de tineret al țării sale. Până acum, a jucat numai în Rusia, fiind lansat în fotbalul mare de Dinamo Bryansk. Shlyakov poate evolua și în partea stângă a defensivei.

Drazen Bagaric (atacant croat, 28 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) este un vârf masiv, de 1.93 m înălțime, care a evoluat ultima dată pentru echipa slovenă NK Olimpija. Noul jucător al lui FC Hermannstadt a jucat o bună parte din carieră la NK Split. Nu este un atacant foarte eficient, recordul de goluri marcate într-un sezon fiind de 8 reușite (în 30 de meciuri), în 2015-2016, pentru formația din croată.

Credit foto: pagină Facebook Academica Clinceni

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX