1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Mutări importante pentru Farul și Universitatea Craiova

Mutări importante pentru Farul și Universitatea Craiova

Caramavrov
Caramavrov

2022-07-13 10:35:04

image Mutări importante pentru Farul și Universitatea Craiova

Farul l-a readus pe Tudor Băluță (foto), jucător dorit de mai multe echipe de top din Superligă. Universittea Craiova este foarte aproape să îl vândă pe Mirko Pigliacelli la Palermo, pentru 150.000 de euro. FC Argeș și UTA Arad au făcut și ele transferuri.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Tudor Băluță (mijlocaș defensiv, 23 de ani, cotă de piață 1,8 milioane de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la Farul Constanța de la Brighton. Fostul internațional de tineret se întoarce la echipa lui Hagi, de unde a plecat în ianuarie 2019 chiar la Brighton, pentru 2,9 milioane de euro. Băluță are în palmares un titlu de campion al României cu Viitorul (actuala Farul), un titlu de campion și o Cupă a Ucrainei, cu Dinamo Kiev. În iunie 2019 era cotat la 4,5 milioane de euro.

Mijlocașul nu a reușit să se impună în prima echipă a lui Brighton (pentru care a jucat un singur meci, în Cupa Ligii Angliei), dar nici la formațiile la care a mai fost împrumutat de englezi (ADO Den Haag și Dinamo Kiev).

Marko Pigliacelli (portar italian, 29 de ani, cotă de piață 1,4 milioane de euro) pleacă de la Universitatea Craiova la Palermo. Potrivit presei sportive, sunt 95% șanse ca mutarea să se facă, nou promovata în Serie B fiind gata să plătească 150.000 de euro pentru goalkeeper. Italianul intră în ultimul an de contact și își dorește o altă provocare. El a venit la „Știința” în 2019 de la Pro Vercelli, pentru 300.000 de euro.

Laurenţiu Popescu (portar, 25 de ani, cotă de piață 100.000 de euro) revine la Universitatea Craiova de la FC Brașov SR, pentru a fi rezerva lui Lazar, după plecarea lui Pigliacelli. Popescu aparține de Universitatea, fiind împrumutat la Brașov.

Paul-Arnold Garita (atacant camerunez, 27 de ani, cotă de piață 400.000 de euro) s-a transferat la FC Argeș de la Bourg-en-Bresse (Campionatul Național din Franța). Vârful de careu a marcat 10 goluri sezonul trecut, după 7 reușite pentru Villefranche în sezonul 2020-2021. Cele mai cunoscute echipe pentru care a evoluat Garita sunt Charleroi (Belgia) și Bristol City (Anglia). 

Orhan Ademi (atacant elvețian, 30 de ani, cotă de piață 275.000 de euro) a ajuns la UTA Arad de la MSV Duisburg. Vârful născut în Macedonia de Nord a marcat 12 goluri în liga a treia germană, jucând până acum numai la cluburi din Germania și din Austria.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX