1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Un mjlocaș și un fundaș pentru Daniel Pancu

Un mjlocaș și un fundaș pentru Daniel Pancu

victorpartan
victorpartan

2020-08-30 16:02:14

image Un mjlocaș și un fundaș pentru Daniel Pancu

Poli Iași a făcut primele achiziții notabile din această perioadă de mercato. Chiar înaintea meciului cu FC Botoșani, sub comanda antrenorului Daniel Pancu au ajuns mijlocașul Floriano Vanzo și fundașul Daniel Ciobanu.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Floriano Vanzo (foto, mijlocaș dreapta belgian, 26 de ani, cotă de piață 300.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a evoluat sezonul trecut la Royal Excelsior Virton, echipă care a terminat pe locul secund în al doilea eșalon din Belgia. Poate juca având randament la fel de bun pe încă două poziții: mijlocaș central și extremă dreapta.

„Mă bucur că am ajuns la Poli Iași. Sper să am un sezon bun, se dau cât mai multe goluri, dar și multe pase de gol. Voi fi războinicul echipei”, a promis Vanzo pentru canalul de Youtube al „studenților”. Mijlocașul are la activ și o selecție în naționala U21 a Belgiei. A mai fost legitimat la Parma, Waasland-Beveren și Club Brugges, dar a jucat numai pentru echipa a doua a lui Brugges. Cea mai înaltă cotă de piață a atins-o pe când era la Waasland-Beveren: 600.000 de euro.

Daniel Ciobanu (fundaș central, 26 de ani, cotă de piață 75.000 de euro) s-a născut la Târgu Frumos, chiar în județul Iași. A evoluat în sezonul trecut la Pandurii Tg. Jiu, unde a fost căpitan. El a început fotbalul la LPS Roman, de unde a ajuns la Farul Constanța, apoi la Rapid Suceava, FC Brașov, Pandurii Tg. Jiu și Luceafărul Oradea. Cea mai mare valoare de piață a avut-o în vara anului trecut, când era cotat la 175.000 de euro.

Floriano Vanzo poate fi titular în acest sezon. Și Daniel Ciobanu este o variantă pentru prima echipă. El a jucat din primul minut contra lui FC Botoșani, în absența titularului Cosmin Frăsinescu.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX