Întăriri pentru Viitorul, FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș

166 0

Alin Dobrosavlevici este noul fundaș central al Viitorului Constanța, echipă care l-a luat și pe Kevin Luckassen. Sebastian Mailat va juca pentru FC Voluntari în sezonul următor, iar Fernander Kassai și Ronaldo Deaconu s-au transferat la Gaz Metan Mediaș.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Alin Dobrasavlevici (fundaș central, 25 de ani, cotă de piață 250.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a evoluat în acest an pentru FC Hermannstadt. A schimbat multe cluburi în carieră, iar vârful de valoare l-a atins pe când era legitimat la Dunărea Călărași, în vara lui 2016 – 600.000 de euro. Este un jucător de lot, nu are garantat locul de titular. A îmbrăcat de două ori tricoul naționalei U19.

Kevin Luckassen (atacant olandez, 27 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit la Viitorul de la Poli Iași. Are 3 selecții și 2 goluri marcate pentru naționala U19 a Olandei și 2 selecții pentru naționala U18. Este un vârf tehnic și experimentat, jucând până acum la cluburi din Olanta, Scoția, Cehia, Austria și Anglia.

Sebastian Mailat (foto, mijlocaș ofensiv, 22 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la FC Voluntari de la CFR Cluj, sub formă de împrumut. Ca și component al lotului ardelenilor, are în palmares trei titluri de campion și o cupă a României. În prima jumătate a acestui an a evoluat pentru U Cluj, înscriind 2 goluri în 3 meciuri jucate.

Fernander Kassai (fundaș central din Africa Centrală, 33 de ani, cotă de piață 550.000 de euro) are 13 selecții pentru naționala țării sale. Înainte să semneze cu Gaz Metan Mediaș, și-a încheiat contractul cu Tobol Kostanay din Kazahstan. A jucat și prin Franța, la Le Mans și la Grenoble.

Ronaldo Deaconu (mijlocaș ofensiv, 23 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la Gaz Metan de la Sepsi Sf. Gheorghe. Are 2 selecții pentru România U17 și 2 selecții și un gol marcat pentru România U16. Lansat de Academia Hagi, Ronaldo a evoluat la echipele de tineret ale lui Feyenoord și Twente, în Olanda.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi