1. Home »
  2. Transferuri »
  3. În căutarea noului Yeboah, CFR Cluj a adus trei ghanezi de 18 ani!

În căutarea noului Yeboah, CFR Cluj a adus trei ghanezi de 18 ani!

Caramavrov
Caramavrov

2023-03-23 21:50:59

image În căutarea noului Yeboah, CFR Cluj a adus trei ghanezi de 18 ani!

CFR a mai transferat trei fotbaliști din Ghana, sperând ca printre ei să-l găsească pe „noul Yeboah”. Unul dintre aceștia are tot prenumele Emmanuel și vine de la același club cu atacantul care a fost integrat deja în lotul mare al campioanei României.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Acum un an, în martie 2022, CFR Cluj transfera „la pachet” trei tineri jucători africani pe care îi trimitea la echipa a doua. Printre ei era și Emmanuel Yeboah (foto), care venea din liga a 2-a ghaneză și nici măcar nu avea cotă de piață pe Transfermarkt.com. 

Între timp, atacantul s-a impus în prima echipă a campioanei și a ajuns să valoreze un milion de euro. 

Iată-i pe cei trei jucători transferați recent:

Emmanuel Mensah (atacant ghanez, 18 ani, cotă de piață 50.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la Young Apostles (Ghana), fostul club al lui Emmanuel Yeboah. El a fost format de această echipă, iar în perioada 22 august 2022 - 21 martie 2023 a fost împrumutat la Great Olympics, tot în țara natală. Are un gol marcat și o pasă de gol în 11 meciuri jucate în acest sezon.

Gaddo Aboubakar (fundaș stânga, 18 ani) a venit la CFR Cluj de la MSK Zilina Africa, echipă care activează în liga secundă ghaneză. „Progresul lui Yeboah a determinat gigantul din România să își îndrepte atenția și către alți tineri talentați din țara noastră”, a scris footballghana.com.

Razak Abdullah (mijlocaș ofensiv, 18 ani, cotă de piață 25.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la Hearts of Lions (Ghana). El a fost selecționat în naționala U20 a țării africane, dar nu a apucat să debuteze pentru această selecționată.

Cei trei tineri jucători vor evolua mai întâi pentru echipa secundă a clubului clujean. Dacă vor da satisfacție, este posibil să îi vedem în lotul echipei mari din sezonul 2023-2024, posibil alături de Adrian Mazilu. Atacantul Farului este apreciat de finanțatorul Neluțu Varga, acesta considerând că jucătorul format de Hagi poate fi „briliant” în maxim doi ani.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX