1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Houri s-a întors la Universitatea Craiova și e apt de joc pentru meciul cu FCSB

Houri s-a întors la Universitatea Craiova și e apt de joc pentru meciul cu FCSB

Caramavrov
Caramavrov

2023-08-30 08:16:10

image Houri s-a întors la Universitatea Craiova și e apt de joc pentru meciul cu FCSB

Universitatea Craiova l-a readus pe Lyes Houri (foto, la minge), mijlocaș ofensiv cu selecții în naționala U19 a Franței. FC Botoșani a transferat un mijlocaș central și un jucator ofensiv, iar Oțelul Galați și-a întărit apărarea.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Lyes Houri (mijlocaș ofensiv francez, 27 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a revenit la Universitatea Craiova de la MOL Fehervar (Ungaria). A mai evoluat pentru echipa olteană în sezonul 2021-2022, când a marcat un gol în 9 partide de campionat. Atunci a fost împrumutat cu 150.000 de euro.

Fotbalistul care are 6 selecții în naționala U19 a Franței a venit pentru prima dată în România la Viitorul. A marcat 4 goluri în două sezoane pentru echipa lui Hagi înainte să plece în Ungaria, la MOL, în schimbul sumei de 600.000 de euro. 

Potrivit oficialilor Universității, Houri este apt pentru confruntarea cu FCSB, din weekend-ul următor.

Miguel Silva (fundaș stânga portughez, 27 de ani, cotă de piață 275.000 de euro) a venit la Oțelul de la Leixoes (Portugalia 2). Deși este fundaș lateral, Silva are înălțimea de 1.91 m, care îl recomandă și pentru poziția de apărător central. A mai evoluat ca mijlocaș și chiar ca atacant. Noul jucător al Oțelului a mai fost legitimat doar la cluburi din ligile inferioare în țara natală.

David Teklo Tweh (mijlocaș central liberian, 24 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la Hapoel Nof HaGalil (Israel 2). A fost convocat de 10 ori la prima reprezentativă a Liberiei, iar în CV mai are cluburi precum Barrack YC (Liberia), Energetik-BGU, Dynamo Brest și Rukh (toate din Belarus)

Kablan Davy N'Goma (mijlocaș ofensiv francez, 27 de ani, cotă de piață 125.000 de euro) a venit la FC Botoșani de la RCFU Luxembourg, cu care a câștigat Cupa Luxenburgului. A mai jucat la cluburi din ligile inferioare franceze, dar și la Blansko (Cehia). 

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX