1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Golofca a virat către Sepsi, FC Voluntari a luat un spaniol și un francez

Golofca a virat către Sepsi, FC Voluntari a luat un spaniol și un francez

victorpartan
victorpartan

2020-09-04 20:13:22

image Golofca a virat către Sepsi, FC Voluntari a luat un spaniol și un francez

Deși s-a spus că va ajunge la FC Voluntari, Cătălin Golofca a fost împrumutat de CFR Cluj la Sepsi Sf. Gheorghe. În schimb, ilfovenii i-au transferat pe Marcos Lavin, portar format de Real Madrid, și pe Gregoire Puel, fiul lui Claude Puel.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un super pachet de bun venit!

Cătălin Golofca (foto, mijlocaș ofensiv, 30 de ani, cotă de piață 400.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a fost îndepărtat din lotul lui CFR Cluj după ce a ratat un penalty foarte important în meciul cu Dinamo Zagreb, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor. Dacă înscria, Golofca îi ducea pe clujeni în trurul 3 preliminar, dar a ratat, iar campioana României a fost eliminată.

Jucătorul lansat de Cetate Suceava este unul dintre puținii fotbaliști din Liga I care s-au transferat pe bani în ultimii ani. Și nu o dată, ci de două ori. În august 2017, s-a transferat de la FC Botoșani la FCSB pentru 400.000 de euro. S-a întors la FC Botoșani după nici jumătate de ani, apoi s-a transferat la CFR Cluj, pentru 500.000 de euro. În acel moment (august 2019) avea și cea mai mare cotă de piață: 800.000 de euro.

Marcos Lavin (portar spaniol, 24 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) a evoluat pentru Real Madrid de la nivelul U17 până la U19. După terminarea junioratului, s-a transferat la Logrones și a continuat să joace în Spania până în această vară, la Atletico Saguntino, Cordoba și Getafe B, de unde a și venit în România.

Gregoire Puel (fundaș dreapta francez, 28 de ani, cotă de piață 325.000 de euro) are două selecții la naționala U20, iar acum 5 ani, pe când evolua pentru Nice, era cotat la 1,5 milioane de euro. Ultima echipă pentru care a jucat în Hexagon a fost Ajaccio. A mai fost legitimat la Le Havre, Lille B și Lyon B. Este fiul lui Claude Puel, actualul antrenor al lui Saint Etienne și fost campion al Franței cu AS Monaco.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX