1. Home »
  2. Transferuri »
  3. Gaz Metan Mediaș își reface lotul

Gaz Metan Mediaș își reface lotul

victorpartan
victorpartan

2020-08-25 12:12:57

image Gaz Metan Mediaș își reface lotul

Gaz Metan Mediaș a adus 8 jucători, după ce s-a despărțit de 9 fotbaliști la finalul sezonului 2019-2020. 

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Ondrej Baco (fundaș central ceh, 24 de ani, cotă de piață 200.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a ajuns la Mediaș de la FC Zlin, liber de contract. A mai evoluat doar pentru SK Lisen.

Bryan Alceus (mijlocaș haitian, 24 de ani, cotă de piață 200.000 de euro) s-a născut în Franța și a jucat, până în prezent, doar în Hexagon, în ligile inferioare. Are 18 de selecții pentru naționala de seniori a lui Haiti. A venit în România de la Paris FC, liber de contract.

Simon Panbou (mijlocaș central congolez, 24 de ani, cotă de piață 475.000 de euro) a venit de la Grenoble, după ce a mai trecut pe la Hapoel Petah Tikva, Trelissac, Dunajska Streda și Reggina. Are două selecții pentru naționala Republicii Congo.

Luis Nițu (extremă dreapta, 19 ani, cotă de piață 150.000 de euro) a făcut trecerea la seniori la Universitatea Craiova, campionatul trecut. În ultima parte a sezonului nu a mai prins echipa olteană și a ales să joace la Mediaș. Este un jucător de atac cu potențial.

Alexandru Buzbuchi (portar, 26 de ani, cotă de piață 50.000 de euro) a venit de la Viitorul Constanța. Are 8 selecții pentru naționalele de tineret, 3 pentru România U21 și 5 pentru România U19.

Yuri Matias (fundaș central brazilian, 25 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a evoluat în carieră la trei cluburi: America-PE (Brazilia), Coimbra (Portugalia) și Traktor (Iran), de unde a și venit la Gaz Metan Mediaș.  

Sergiu Ciocan (mijlocaș central, 21 de ani, cotă de piață 250.000 de euro) a venit de la Comuna Recea, pentru 10.000 de euro. 

Moussa Sanoh (foto, atacant ivorian, 25 de ani, cota de piață 300.000 de euro) a revenit după un împrumut, de la FC Voluntari, și ar trebui să fie vârful de lance principal în sezonul 2020-2021, în contextul crizei de efectiv în compartimentul ofensiv.

De la Mediaș au plecat: Marius Constantin (fundaș central, la Universitatea Craiova, pentru 50.000 de euro), Ioan Hora (atacant, la UTA Arad), Neluț Roșu (mijlocaș central, la UTA Arad), Sergiu Buș (atacant, la FCSB), Boubacar Fofana (mijlocaș defensiv, la Sepsi Sf. Gheorghe), Marian Pleașcă (fundaș dreapta), Ely Fernandes (mijlocaș ofensiv), Mihai Butean (fundaș dreapta, reîntors la CFR Cluj), Ricardo Batista (portar)

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX