1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FCSB și Rapid au adus atacanți de top

FCSB și Rapid au adus atacanți de top

Caramavrov
Caramavrov

2022-09-12 20:33:43

image FCSB și Rapid au adus atacanți de top

FCSB s-a înțeles cu Billel Omrani (foto, în dreapta), fostul atacant al lui CFR Cluj urmând să primească 20.000 de euro pe lună. Și Rapid s-a mișcat pe piața transferurilor, obținând semnătura lui Kevin Luckassen. CFR Cluj a adus un internațional U23 senegalez.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Billel Omrani (atacant francezo-algerian, 29 de ani, cotă de piață 1,6 milioane de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FCSB din postură de jucător liber de contract, semnând pe un sezon. El s-a despărțit de CFR Cluj la 1 iulie, după 209 meciuri, 47 de goluri și 42 de pase decisive pentru echipa din Gruia. 

Născut la Forbach, Omrani a evoluat pentru Franța de la nivel U17 până la U19. Pentru Algeria are o selecție la naționala de seniori. În decembrie 2019, era cotat la 3,6 milioane de euro.

„E tehnic, combinativ, foarte puternic, se pliază pe jocul nostru. Să vedem dacă vrea și el să fie serios la 29 de ani. A fost la mine acasă, am vorbit. I-am zis că poate fi cel mai mare din România, dacă vrea”, e optimist Gigi Becali, care a estimat că Omrani va fi pregătit de joc de la începutul lunii octombrie.

Kevin Luckassen (atacant olandez, 29 de ani, cotă de piață 800.000 de euro) a venit la Rapid de la Kayserispor, semnând un contract pe un an. El a mai jucat în România la Poli Iași, marcând două goluri, Viitorul Constanța (9 goluri) și Sepsi (6).

„Atunci când Rapid și-a arătat interesul pentru mine, mi-am dorit să vin să joc aici, este o echipă minunată. Este important să ne menținem la nivelul la care suntem, să ne calificăm în Play-Off”, a spus Luckassen.

Ibrahima Mandefu (atacant senegalez, 21 de ani, cotă de piață 100.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la Amiens B. A mai evoluat la echipele de tineret ale celor de la Lille, Amiens și Lens, iar de curând a fost convocat la naționala U23 a țării sale.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX