1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FCSB și CFR au cei mai scumpi români din campionatul intern

FCSB și CFR au cei mai scumpi români din campionatul intern

Caramavrov
Caramavrov

2023-04-30 19:17:35

image FCSB și CFR au cei mai scumpi români din campionatul intern

Darius Olaru (foto) este cel mai bine cotat fotbalist român din campionatul intern. Patru dintre jucătorii din Top 7 cei mai valoroși jucători autohtoni din SuperLigă sunt de la FCSB, iar doi de la CFR.

FCSB are cel mai valoros lot din SuperLiga. Valoarea totală a jucătorilor vicecampioanei este de 33,88 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Urmează CFR Cluj (28,5 milioane) și Universitatea Craiova (18,95 milioane). 

Iată care sunt fotbaliștii români din SuperLiga care au cele mai mari cote de piață:

5,3 milioane de euro

Darius Olaru (mijlocaș central, 25 de ani, FCSB) – nu are un sezon prea bun. Aleargă mult, dar nu se mai poate concentra atunci când dă pasa decisivă, iar la finalizare apare foarte rar. Are un singur gol marcat și șase pase decisive în 42 de meciuri în toate competițiile. A acumulat 10 selecții în echipa națională.

4 milioane

Andrei Burcă (fundaș central, 30 de ani, CFR Cluj) – este stâlpul apărării lui CFR în acest sezon și titular la echipa națională (17 selecții/1 gol). Are cea mai bună cotă de piață din întreaga carieră.

Octavian Popescu (mijlocaș ofensiv, 20 de ani, FCSB) – este cel mai tânăr fotbalist din top. În acest sezon, a dat 3 goluri și 7 assisturi în 44 de meciuri disputate în toate competițiile. A bifat 7 selecții la echipa națională.

3 milioane

Cristian Manea (fundaș dreapta, 25 de ani, CFR Cluj) – deși este fundaș, a marcat 5 goluri și a dat 5 pase de gol în acest sezon, în 41 de jocuri adunate în toate competițiile. A ajuns la 22 de selecții și două goluri marcate pentru România.

2,5 milioane

Florinel Coman (mijlocaș ofensiv, 25 de ani, FCSB) – este în revenire de formă. În 39 de partide în toate competițiile, a marcat 9 goluri și a furnizat 6 assist-uri în acest sezon. Are numai 5 selecții la națională.

Andrei Cordea (mijlocaș ofensiv, 23 de ani, FCSB) – a pierdut locul de titular la FCSB. În 42 de jocuri în toate competițiile, a înscris 9 goluri și a dat 5 pase decisive. Ca și Florinel Coman, a strâns 5 selecții la prima reprezentativă.

Andrei Ivan (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, Universitatea Craiova) – după o perioadă mai bună, a cam uitat drumul spre gol în acest sezon. Are 13 reușite și 4 pase de gol în 39 de meciuri în toate competițiile. La națională, a acumulat 17 selecții și un singur gol.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX