1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FCSB și-a completat defensiva, Academica și-a consolidat mijlocul

FCSB și-a completat defensiva, Academica și-a consolidat mijlocul

Caramavrov
Caramavrov

2021-06-06 12:16:30

image FCSB și-a completat defensiva, Academica și-a consolidat mijlocul

După Alexandru Crețu, FCSB l-a adus pe fundașul central austriac Stipe Vucur (foto), de la Hallescher (liga a treia germană). Academica Clinceni a făcut al doilea transfer al verii: Floriano Vanzo, de la Poli Iași.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Stipe Vucur (fundaș central austriac, 29 de ani, cotă de piață 250.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit liber de contract și a semnat o înțelegere pe un an, cu posibilitate de prelungire. Salariul lui: 10.000 de euro pe lună. 

Cea mai mare cotă de piață a avut-o în iulie 2016, pe când evolua pentru 1. FC Kaiserslautern. Austriacul de origine coată era evaluat atunci la 900.000 de euro. În CV mai are echipe precum Hajduk Split, Wacker Innsbruck și Lustenau. A fost juniorul lui Red Bull Salzburg, dar nu a jucat pentru echipa de seniori a acestui club.

„Nu e așa ușor să transferi în România un fotbalist cu 28 de meciuri la Kaiserlautern și 30 în Bundesliga. Seamănă cu Szukala, nu are cea mai bună viteză din lume, dar e un jucător interesant dacă reușește să se integreze. A venit liber, a terminat contractul în Germania", a spus Florin Vulturar, impresarul care i l-a propus pe Vucur lui Gigi Becali.

Cel mai probabil, austriacul va face pereche de fundași centrali cu Alexandru Crețu.

Floriano Vanzo (mijlocaș central belgian, 27 de ani, cotă de piață 300.000 de euro) a fost unul dintre jucătorii decenți ai lui Poli Iași, în sezonul precedent. În iunie 2019, pe când evolua la Waasland Beveran, a fost evaluat la 650.000 de euro. A mai fost legitimat la cluburi din Belgia, Italia și Slovenia. A câștigat Cupa Sloveniei, în tricoul lui ND Gorica.

Este al doilea transfer al Academicii, după cel al mijlocașului Marius Cioiu (21 de ani), de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Credit foto: hajduk.hr

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX