1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FCSB îl înlocuiește pe Iulian Cristea cu un fundaș central de națională

FCSB îl înlocuiește pe Iulian Cristea cu un fundaș central de națională

Caramavrov
Caramavrov

2023-05-24 09:54:46

image FCSB îl înlocuiește pe Iulian Cristea cu un fundaș central de națională

FCSB s-a despărțit oficial de șapte jucători, printre care și Iulian Cristea, fundașul central care a greșit la golul prin care Farul a câștigat titlul cu o etapă înaintea finalului campionatului. Și Andrea Compagno ar putea pleca. În locul lui Cristea, se încearcă aducerea lui Vlad Chiricheș (foto).

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Vlad Chiricheș (fundaș central, 33 de ani, cotă de piață 1,3 milioane de euro) ar veni la FCSB liber de contract, pentru că în vară îi expiră înțelegerea cu Cremonese (Italia). Gigi Becali a confirmat că i-a făcut o ofertă și așteaptă răspuns de la apărătorul cu 75 de selecții în echipa națională, a cărui căpitan a fost. Chiricheș a cucerit două titluri de campion și o Supercupă a României cu FCSB, fiind desemnat „fotbalistul român al anului” în 2013.

Iulian Cristea (fundaș central, 28 de ani, cotă de piață 1,3 milioane de euro) a fost dat afară după gafa din meciul decisiv pentru titlu, de la Ovidiu (2-3 cu Farul). Cristea a revenit în primăvară după o accidentare de lungă durată și nu a avut evoluții rele per total, dar lipsa de concentrare de la acea fază l-a costat scump. Este dorit de "U" Cluj și de FC U Craiova, dar așteaptă oferte din străinătate. 

Răzvan Oaidă (mijlocaș central, 25 de ani, cotă de piață 700.000 de euro) a avut numai evoluții slabe în acest sezon, "bomboana pe colivă" fiind pusă la meciul de acasă cu Universitatea Craiova (1-1), din returul sezonului regulat. De atunci, nu a mai jucat. Se spune că ar avea oferte din Serie B.

Joonas Tamm (fundaș central eston, 31 de ani, cotă de piață 800.000 de euro) a fost unul dintre jucătorii decenți din acest sezon. Nu a gafat des, însă au existat și numeroase situații în care putea face mai mult. Este prea lent.

Bilel Omrani (atacant francez, 29 de ani, cotă de piață 1 milion de euro) a pierdut duelul pentru titularizare cu Andrea Compagno. În ultimele etape, fața i-a fost luată chiar și de David Miculescu, cel care nu este atacant de careu și care a jucat la fel de prost.

Deian Sorescu (fundaș dreapta, 25 de ani, cotă de piață 1,5 milioane de euro) se întoarce la Rakow, clubul de care aparține. FCSB l-ar fi cumpărat doar dacă ar fi luat titlul.

Boban Nikolov (mijlocaș central nord-macedonean, 28 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) a jucat numai în 12 partide în acest sezon (doar 3 minute în Play-off) și nu mai avea nicio speranță să continue la FCSB. 

Andrea Compagno (atacant italian, 27 de ani, cotă de piață 2 milioane de euro) a marcat 20 de goluri în acest sezon, dintre care 15 pentru FCSB, însă 9 reușite au fost din penalty. Gigi Becali nu este mulțumit de randamentul său și l-a pus pe lista de transferuri, sperând să-și recupereze investiția de 1,5 milioane de euro.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX