1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FCSB a luat doi fundași centrali străini într-o zi

FCSB a luat doi fundași centrali străini într-o zi

Caramavrov
Caramavrov

2022-06-19 11:58:35

image FCSB a luat doi fundași centrali străini într-o zi

FCSB a făcut primele două transferuri din această perioadă de mercato. În sezonul viitor, Toni Petrea poate conta pe Dawa (foto) și pe Bouhenna. CFR Cluj a mai adus un fundaș central.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Joyskim Dawa (fundaș central camerunez, 26 de ani, cotă de piață 650.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a venit la FCSB de la FC Botoșani. Apărătorul central înalt de 1.94 m. are 9 selecții în naționala Camerunului, iar în Liga I a ajuns de la Valmiera (Letonia). A mai jucat în Ucraina (FK Mariupol), în Portugalia (Gil Vicente) și în Franța (Monaco B).

„Copilul a vrut să plece la FCSB. Au fost oferte din ţară de la alte două cluburi, a fost ceva şi de afară, dar el a vrut în România. Eu l-am sfătuit să meargă la FCSB. E un mare câştig pentru ei, o să vedeţi”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani.

Rachid Bouhenna (fundaș central algerian, 30 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) a venit la FCSB de la CFR Cluj. Transferat de campioană de la Sepsi în vara anului trecut, apărătorul cu două selecții în naționala U23 a Algeriei nu mai intra în vederile lui Dan Petrescu. 

Din cauza faptului că nu a mai jucat, valoarea de piață i-a scăzut cu 250.000 de euro în ultimele șase luni. Cea mai cunoscută echipă la care a evoluat în Europa a fost Dundee United, din Scoția.

Denis Kolinger (fundaș central croat, 28 de ani, cotă de piață 500.000 de euro) a venit la CFR Cluj de la Vejle BK. A fost căpitanul echipei daneze încă din primul sezon jucat acolo, după venirea de la Lokomotiva Zagreb. De altfel, a evoluat doar la aceste două cluburi în întreaga carieră. 

În ianuarie 2021, jucătorul înalt de 1.99 m. era evaluat la 1,5 milioane de euro. Are o selecție în naționala de seniori a Croației.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+25.84
Câștigate
8
Pierdute
2
2
Marius Huțu
+21.85
Câștigate
8
Pierdute
3
3
Baicu Marius
+20
Câștigate
2
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX