1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FCSB a făcut primul transfer, Dinamo a pierdut un jucător important

FCSB a făcut primul transfer, Dinamo a pierdut un jucător important

Caramavrov
Caramavrov

2021-05-26 23:20:56

image FCSB a făcut primul transfer, Dinamo a pierdut un jucător important

FCSB a anunțat primul transfer al verii: Andrei Cordea (foto, la minge), de la Academica Clinceni. Rapid l-a luat și ea pe Stefan Așkovski. În schimb, Dinamo l-a pierdut pe Raul Albentosa, stâlpul apărării din finalul sezonului. Sunt în desfășurare multe negocieri pe piața transferurilor.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Andrei Cordea (mijlocaș ofensiv, 21 de ani, cotă de piață 450.000 de euro, potrivit transfermarkt.com) are patru selecții în naționala U19 a României. Născut la Aiud, el a început fotbalul la FC Ardealul, de unde s-a transferat la Novara U19, contra sumei de 70.000 de euro. 

După ce a trecut și pe la echipa de seniori a Novarei, a fost împrumutat în România, la FC Hermannstadt. Și-a închiat conturile cu italienii în septembrie 2020, când a venit la Academica. În acest sezon, a marcat trei goluri pentru echipa din Clinceni.

FCSB îl dorește și pe mijlocașul defensiv Alexandru Crețu, care și-a închiar contractul cu NK Maribor. Tratativele sunt, însă, în impas.

Stefan Așkovski (mijlocaș ofensiv macedonean, 29 de ani, cotă de piață 350.000) este campion al Serbiei cu Partizan Belgrad. Are trei selecții în naționala Macedoniei de Nord și a ajuns la FC Botoșani în iulie 2019. Potrivit finanțatorului echipei din Botoșani, mijlocașul a fost lăsat să plece la Rapid, pentru că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

În ceea ce o privește pe Dinamo, aceasta va trebui să își reconstruiască lotul, pentru că mulți dintre jucătorii față de care sunt restanțe financiare au anunțat că nu se mai întorc la echipă. Fundașii centrali Florin Bejan și Raul Albentosa se numără printre ei, spaniolul fiind unul dintre cei mai buni „câini” în seria de victorii prin care s-au salvat de la retrogradare.

Clubul din „Ștefan cel Mare” este în negocieri avansate cu fundașul dreapta Constantin Nica. „În mare parte, suntem înțeleși”, a spus fotbalistul.

La rândul ei, Universitatea Craiova încearcă să profite de retrogradarea Astrei și se află în discuții pentru aducerea lui Lazar (portar), Graovac (fundaș central) și Valentin Gheorghe (mijlocaș ofensiv).

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX