1. Home »
  2. Transferuri »
  3. FCSB a cedat un jucător tânăr, Dinamo a adus un mijlocaș experimentat

FCSB a cedat un jucător tânăr, Dinamo a adus un mijlocaș experimentat

victorpartan
victorpartan

2020-08-22 16:51:02

image FCSB a cedat un jucător tânăr, Dinamo a adus un mijlocaș experimentat

Academica Clinceni a ajuns la un acord cu FCSB pentru împrumutul atacantului Cristian Dumitru, vedeta meciului din turul semifinalelor Cupei României, în care a marcat contra lui Dinamo. La rândul lor, „câinii” l-au adus pe Janusz Gol, un mijlocaș experimentat.

Deschide cont și joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate cu un superpachet de bun venit!

Cristian Dumitru (foto, atacant, 18 ani, cotă de piață 250.000 de euro potrivit transfermarkt.com) a fost folosit de FCSB în finalul sezonului trecut. După acea semifinală cu Dinamo (3-0, în „Ștefan cel Mare”), în care a marcat și a dat o pasă de gol, el nu a reușit să se mai facă remarcat, însă calitățile tehnice și vârsta îl recomandă ca pe un jucător de perspectivă.

Dumitru a mai fost împrumutat la echipa ilfoveană și în sezonul trecut. „Obiectivul meu pentru sezonul acesta este să joc cât mai multe meciuri. La vârsta mea, am nevoie de jocuri. Am revenit la Academica și mă simt foarte bine. La FCSB am făcut antrenamente foarte bune cu domnul Neubert și mă simt bine. Academica a terminat bine sezonul 2019-2020 și trebuie să o ținem tot așa. Urmează un nou campionat, lung și greu. Eu sper chiar la play-off. Nu este imposibil”, a declarat atacantul.

Și Dinamo a făcut o nouă achiziție în ultimele zile: Janusz Gol (mijlocaș defensiv, 34 de ani, cotă de piață 325.000 de euro) are 8 selecții în naționala Poloniei. El a semnat un contract pe un an cu posibilitate de prelungire pe încă un an, iar salariul, potrivit Prosport, este 15.000 de euro pe lună. Înțelegerea poate cădea doar dacă jucătorul nu trece examenul medical.

Declarat de mass-media poloneză cel mai bun jucător din Ekstraklasa în 2019, Gol este descris ca un fotbalist tehnic, în vână, dar cu un caracter care poate să nu fie pe placul conducătorilor. De la ultimul club, Cracovia, a plecat după ce s-a certat cu șefii care doreau să îi micșoreze salariul cu 50%. A mai jucat la Amkar Perm, Legia Varșovia, GKS Belchatow și Polonia-Stal.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX